Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Mad Fly
    Webmaster

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338

    Default Runtime Error | For Certain Programs

    How do ya fix it.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Pulse; 01-14-2011 at 01:41 PM.

  2. #2
    Breathe Carolina <3
    Former GFX'er
    TrueCrime's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    CHIRAQ NIGGA
    Posts
    2,059
    Points
    4,483
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    CHIRAQ NIGGA
    Posts
    2,059
    Points
    4,483

    Default

    Try reinstalling .NET.

    Or it's maybe a problem in the code of the program your trying to run.

    0 Not allowed! Not allowed!
    epicly memed

  3. #3
    Mad Fly
    Webmaster

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338

    Default

    Lol , I think I`ll need a tut of reninstalling .NET

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Breathe Carolina <3
    Former GFX'er
    TrueCrime's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    CHIRAQ NIGGA
    Posts
    2,059
    Points
    4,483
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    CHIRAQ NIGGA
    Posts
    2,059
    Points
    4,483

    Default

    Quote Originally Posted by Pulse View Post
    Lol , I think I`ll need a tut of reninstalling .NET
    I LOL'd

    Use the uninstaller?

    0 Not allowed! Not allowed!
    epicly memed

  5. #5
    Mad Fly
    Webmaster

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338

    Default

    Only if I knew where the hell is that located.

    Lol , I guess I`ll really need a [TuT].

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,067
    Points
    8,702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,067
    Points
    8,702
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    Well, you could go to uninstall programs and find it there, you could do a search for all .exe and .msi files and look for the uninstall, you could download the latest .NET Framework, you could re-download the selected program again from a different source, it could be a ton of things....

    0 Not allowed! Not allowed!
    P R O F E S S I O N A L S H I T P O S T E R



  7. #7
    Mad Fly
    Webmaster

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338

    Default

    Alright found it , thanks Dragon.

    Here`s what I found :

    Microsoft .NET Framework 4 [Profile]
    Microsoft .NET Framework 4 [Extended]

    It said I shall uninstall [Extended] first. So I will , then re-intsall .. and done ?
    Lol , I`m just afraid to corrupt my memory.


    EDIT: Also an option to "repair to original state"

    Gahh ! I`ve re-installed it but still no damn luck. All the programs that I try out don`t work. *sigh*

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Feckless.; 10-02-2010 at 02:17 PM.

  8. #8
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,067
    Points
    8,702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,067
    Points
    8,702
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    Wow you really have bad luck, try the programs on other PC's that you have. Also, try disabling your antivirus software and see if that does anything...

    0 Not allowed! Not allowed!
    P R O F E S S I O N A L S H I T P O S T E R



  9. #9
    Mad Fly
    Webmaster

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    410
    Points
    1,338

    Default

    Quote Originally Posted by жЖĪИЅΛNΞ.ĐRΛGONҖҗ View Post
    Wow you really have bad luck, try the programs on other PC's that you have. Also, try disabling your antivirus software and see if that does anything...

    I`ll PM you the downloads ; you try.

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,067
    Points
    8,702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,067
    Points
    8,702
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    Yeh, the downloads work perfect for me. I haven't a clue why they wouldn't work for you. I'm gonna have to do some research on that....

    0 Not allowed! Not allowed!
    P R O F E S S I O N A L S H I T P O S T E R



Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:00 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.