Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member xRoofyo's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    368
    Points
    2,912
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    368
    Points
    2,912

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/swgroofyo

    Default Trucha Signer Help!

    im trying to open my black ops iso in trucha signer but whenever i select it to open it says: could not open file.

    i made sure that i added the keys to my reg and that my keyset was custom 1.

    could this be just a bad iso? am i missing somethin out?

    any help will be appreciated

    SOLVED: utorrent was conflicting with trucha signer coz utorrent was uploading black ops so i removed the torrent. works fine now

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by xRoofyo; 06-15-2011 at 06:43 AM.

    - For Call of Duty: Modern Warfare 3 PC content subscribe to my channel at www.youtube.com/roofyoreppin -
    GamerTag: RoofyoReppin
    SteamAccount: RoofyoReppin
    Twitter: #RoofyoReppin

  2. #2
    Diehard cheatss's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    774
    Points
    1,766
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    774
    Points
    1,766

    Default

    re-download it ?

    0 Not allowed! Not allowed!

    ^^ awesome signature made by Demo ^^

  3. #3
    Member xRoofyo's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    368
    Points
    2,912
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    368
    Points
    2,912

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/swgroofyo

    Default

    im goin to try that now + cheatss i have that file you asked for.. the one that fucks everyones stats up.. you still want it?

    0 Not allowed! Not allowed!

    - For Call of Duty: Modern Warfare 3 PC content subscribe to my channel at www.youtube.com/roofyoreppin -
    GamerTag: RoofyoReppin
    SteamAccount: RoofyoReppin
    Twitter: #RoofyoReppin

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    535
    Points
    276
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    535
    Points
    276

    Default

    before you open trucha you have to click the wiikeyset....or something like that and click yes then ok.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Diehard cheatss's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    774
    Points
    1,766
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    774
    Points
    1,766

    Default

    Quote Originally Posted by DamoBennett View Post
    im goin to try that now + cheatss i have that file you asked for.. the one that fucks everyones stats up.. you still want it?
    i dont need it anymore

    0 Not allowed! Not allowed!

    ^^ awesome signature made by Demo ^^

  6. #6
    Member xRoofyo's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    368
    Points
    2,912
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    368
    Points
    2,912

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/swgroofyo

    Default

    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    before you open trucha you have to click the wiikeyset....or something like that and click yes then ok.
    if you read my post carefully.. youll see that i said i added the keys to my reg

    0 Not allowed! Not allowed!

    - For Call of Duty: Modern Warfare 3 PC content subscribe to my channel at www.youtube.com/roofyoreppin -
    GamerTag: RoofyoReppin
    SteamAccount: RoofyoReppin
    Twitter: #RoofyoReppin

  7. #7
    Member MarioManiac17's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    137
    Points
    216
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    137
    Points
    216
    Gamer IDs

    Gamertag: hoerrr Steam ID: ttrr

    Default

    I would just use (wiiscrubber) works for me fine (:

    0 Not allowed! Not allowed!
    HACKERS WILL WIN THE FIGHT

    THINGS TO DO:

    50 posts [x]
    100 posts [x]
    200 posts [ ]
    400 posts [ ]
    500 posts [ ]

    Top 30 posters [ ]
    Top 20 posters [ ]

  8. #8
    Nooblet
    Join Date
    May 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    3
    Points
    5
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    phoenix
    Posts
    3
    Points
    5

    Default T.S. HELP ALSO

    i have same problem,also how do you tucha sign in wiiscrubber when doing a mod menu? also i can't get latest tucha signer to work on any computer i have. any help would be appreciated thanks.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:49 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.