Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Evolved Modder
    Living Liek Larry
    tony's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,302
    Points
    10,689
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,302
    Points
    10,689
    Gamer IDs

    PSN ID: L33T_T0ny Steam ID: ToNy Wii Code: L33T_T0ny

    Default error on zombies mod menu

    i used neu... 1.01 and it always gets a error i didnt add scripts and its when i start match i tried in solo with two and three peeps i also tripple checked i added my name right what should i do ...also can i add this to a iso with multi menu or do i have to put it on my clean iso (ive tried with clean)

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    ToxicJew
    Guest

    Default

    I already replied on the thread. Yes, you can use it with multiplayer menu. But you have to replace the common_level_temp_zombies.ff Did you replace that? Or the mp.ff?

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    14
    Points
    21
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    14
    Points
    21

    Default

    toxic i need ur help man
    i am doing everything right but i keep getting an error message when i try to burn the disk i am using imgburn and i keep getting an I/O error
    i dont know whats wrong i can burn the regular mod menu fine its just the zombies one that im having trouble with

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default

    Make sure its trucha signed...and it would probably work better if you played it from a USB loader

    0 Not allowed! Not allowed!


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  5. #5
    ToxicJew
    Guest

    Default

    Yeah, i don't use burned discs to run backups, so i can't really help you.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    14
    Points
    21
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    14
    Points
    21

    Default

    well what i do is i burn the disk then i put the disk in the wii and go to cfg then download the disk on there

    is there an easier way to do this if so can u tell me how or post a link with the tut

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Evolved Modder
    Living Liek Larry
    tony's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,302
    Points
    10,689
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,302
    Points
    10,689
    Gamer IDs

    PSN ID: L33T_T0ny Steam ID: ToNy Wii Code: L33T_T0ny

    Default

    u know whatd be kool if there was a away to play strait from the computer without a usb/sd it prob impossible but it would be cool

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:49 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.