Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710

    Default Trent + Nity's Menu toggle (Nity)

    I see that for some reason people are combining my menu with trents, not like I'm complaining or nothing its just not a lot of people aren't using common sense in creating a toggle between the two.

    So to clear up any confusion here is my menu but this time I added an option to the admin misc that says "back to trents menu"


    So overall, if you decide to combine our menu's and your on my menu, to switch back to trents just hit that option and it will automatically. No more having to switch profiles and all that shit.

    Here is a segment of the code I added:
    Code:
    		case "Admin Misc":
    			self changeMenu( 11, "^7Admin Misc ^2Menu", "Shoot Care Packages|Explosive Bullets|Timescale|Spawn AI|Back to Trent|Close Menu" );
    			break;
    		case "Back to Trent":
    			setDvar( "custom_gametype", "normal" );
    			self iPrintlnBold( "^7Switching ^1cusom_gametype ^7to normal^4.^2.^3.^9.^5." );
    			wait 1;
    			map_restart( false );
    			break;
    A download:
    Code:
    http://www.multiupload.com/P8DI4VW9A8
    And like always
    <3 Nity


    *Note | This download does not contain both mine and trents, its just the same exact thing as mine except for that option. I know we have several people around here working on combing the two so I won't steal their thunder. This is just a download for mine and if you combine it with trents you will be able to toggle between the two.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Nity; 06-26-2011 at 09:53 AM.

  2. #2
    Active Member
    MustardCheese
    Andres.C's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
    Gamer IDs

    PSN ID: Quilapallun

    Default

    Thanks dude your awsome.

    Just saying you know the message creator when you enter that says "Modified Lobby" I found other one that looks a bit better here's the command.

    self maps\mp\gametypes\_hud_message::oldNotifyMessage( "^2streamzz ^5Black Ops ^7Patch", "^1ModdingDev.com ^6<3 ^7- ^5TheTechGame.com ^6<3 ^7- ^2Se7enSins.com ^6<3", "rank_prestige15", "black", "mp_level_up", 7 );

    And the Video so you know where the text actually is skip to 1:32 and the face in the command is "o" without " so it should look like " oldNotifyMessage "

    http://www.youtube.com/watch?v=r5qhgB8AE38

    Just making your awesome menu better and better

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Andres.C; 06-26-2011 at 09:57 AM.
    CodeLeakers.Com for the WIN.


  3. #3
    Member Xtermination's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Atlanta
    Posts
    324
    Points
    609
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Atlanta
    Posts
    324
    Points
    609
    Gamer IDs

    PSN ID: ROLONRECORDS

    Default

    Thanks bro good work as always.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member v3n0m's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    56
    Points
    87
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    56
    Points
    87

    Default

    Where do I put this code in on ffviewer? :/

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default

    Quote Originally Posted by v3n0m View Post
    Where do I put this code in on ffviewer? :/
    just copy and paste over the entire case "Amin Misc"

    ooh and i can confirm this is working

    0 Not allowed! Not allowed!


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    535
    Points
    276
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    535
    Points
    276

    Default

    yayyyyyy... ty Nity... can;t wait to try it out..

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710

    Default

    Quote Originally Posted by Andres.C View Post
    Thanks dude your awsome.

    Just saying you know the message creator when you enter that says "Modified Lobby" I found other one that looks a bit better here's the command.

    self maps\mp\gametypes\_hud_message::oldNotifyMessage( "^2streamzz ^5Black Ops ^7Patch", "^1ModdingDev.com ^6<3 ^7- ^5TheTechGame.com ^6<3 ^7- ^2Se7enSins.com ^6<3", "rank_prestige15", "black", "mp_level_up", 7 );

    And the Video so you know where the text actually is skip to 1:32 and the face in the command is "o" without " so it should look like " oldNotifyMessage "

    http://www.youtube.com/watch?v=r5qhgB8AE38

    Just making your awesome menu better and better
    Good shit gentelman

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    LA CONCHA DE LA LORA
    Posts
    131
    Points
    252
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    LA CONCHA DE LA LORA
    Posts
    131
    Points
    252

    Default

    you should just release your full mod menu already xD

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default

    That is his full mod menu..just with a toggle for people who combine it with trents

    0 Not allowed! Not allowed!


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  10. #10
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710

    Default

    Quote Originally Posted by bigpapa007 View Post
    you should just release your full mod menu already xD
    fp

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 10:27 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.