Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default Unknown Function

    i finally fixed this but its a little buggy so i'll post another one when i get it running smoother

    http://www.multiupload.com/VBX0AINVBV

    this is Nitys and Trents Menu in one with roll the dice(thanks to xtermination) with the toggle to go back in forth between the 2 mod menus (thanks to Nity)
    i added money2700 zombie mod for the fort at array and somones elses fort for at nuketown (idk who i just found it, credit to them tho)
    thanks to CheeseToast and me figured out how to make zombies have Nova Gas Trail

    if someone can make FxLegacy v3.02 with PTP or Forge gsc larger i could make this run alot smoother
    if someone does that i'll give them credit

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Notorious; 06-26-2011 at 07:44 PM.


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  2. #2
    Member money27000's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    with a hoe at the bottom of the sea
    Posts
    379
    Points
    876
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    with a hoe at the bottom of the sea
    Posts
    379
    Points
    876
    Gamer IDs

    PSN ID: money27000

    Default

    ur gonna have to show us the menu if u want it fixed it could be many things

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    0 Not allowed! Not allowed!


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  4. #4
    Active Member
    MustardCheese
    Andres.C's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
    Gamer IDs

    PSN ID: Quilapallun

    Default

    Um, I'm not good with coding but I checked the button "Check for script errors" and I found "vector_Scal" was issued in both the jellymod.gsc and Mod_Menu.gsc.

    EDIT* The "vector_Scal" seemed to be linked in jellymod as "Shoot Care Packages" option and RayGun option in Mod_mMenu but I don't think thats the issue..
    EDIT** Never mind in was used in Nity orginal menu so its perfectly fine... I wonder what unknown fuction is causing this by any chance did it work for you before you edited it?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Andres.C; 06-26-2011 at 01:59 PM.
    CodeLeakers.Com for the WIN.


  5. #5
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default

    i am using the double menu thing but i edited the one xtermination made so it worked..ima have to backtrace as best i can

    0 Not allowed! Not allowed!


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  6. #6
    Diehard
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955

    Default

    for the shoot carepackage gun..it uses the vector_Scal...but normally if u copy and paste most people have the acually vector labeled "vector_scal" but the carepackage guns uses "vector_Scal" so just uppercase the "s"

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default

    Quote Originally Posted by Andres.C View Post
    Um, I'm not good with coding but I checked the button "Check for script errors" and I found "vector_Scal" was issued in both the jellymod.gsc and Mod_Menu.gsc.

    EDIT* The "vector_Scal" seemed to be linked in jellymod as "Shoot Care Packages" option and RayGun option in Mod_mMenu but I don't think thats the issue..
    EDIT** Never mind in was used in Nity orginal menu so its perfectly fine... I wonder what unknown fuction is causing this by any chance did it work for you before you edited it?
    Yea it did

    Edit: looking over this that reminds me that I took out raygun and flamethrowers outta the menu options but never took out the patch...I'm going to take out the script and see if that fixes it

    finally got it working

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Notorious; 06-26-2011 at 03:15 PM.


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  8. #8
    Member money27000's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    with a hoe at the bottom of the sea
    Posts
    379
    Points
    876
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    with a hoe at the bottom of the sea
    Posts
    379
    Points
    876
    Gamer IDs

    PSN ID: money27000

    Default

    im llooking at it now

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default

    i already got it working :P 2 scripts needed to call on another script and they were in different places

    oh btw i inserted your zombie mod in there :P and someone elses...thats what was givning it a hard time

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Notorious; 06-26-2011 at 07:14 PM.


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    535
    Points
    276
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    535
    Points
    276

    Default

    lol if it's working can i get an updated version of it here??

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:42 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.