Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Member HazedFTW's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York
    Posts
    475
    Points
    456
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York
    Posts
    475
    Points
    456

    Default ok... wtf fucking game wont fucking load.

    ok... i fucking checked if the non modded game worked... it did... i modded it with jelly injectors aliens vs marines... and guess what.. poof it doesnt fucking work... again... how fucking amazing..

    i start to load and it goes to a black screen... yea my iso is messed up... fuck that

    0 Not allowed! Not allowed!
    Xbox 360 Gamertag: whiteass88

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    141
    Points
    229
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    141
    Points
    229
    Gamer IDs

    Gamertag: SnipesY69 PSN ID: DevHourrr

    Default

    Did you install all of your cIOS's...? That might be the problem.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    He just said the non modded one works. so how could it be his cIOS?

    Which file did you replace, and did you trucha sign it?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    141
    Points
    229
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    141
    Points
    229
    Gamer IDs

    Gamertag: SnipesY69 PSN ID: DevHourrr

    Default

    Well excuse me. I figured it might be that cuz one time my iso wouldn't work and I had to install all my cIOS's again.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member HazedFTW's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York
    Posts
    475
    Points
    456
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York
    Posts
    475
    Points
    456

    Default

    common_level_temp_mp.ff and yea i did... wait was i suppost to close the iso too? :P

    0 Not allowed! Not allowed!
    Xbox 360 Gamertag: whiteass88

  6. #6
    Tastes Great
    Less Filling
    A Drunk Guy's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    FTW
    Posts
    744
    Points
    1,315
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    FTW
    Posts
    744
    Points
    1,315
    Gamer IDs

    Gamertag: IAmADrunkGuy Wii Code: WiiUtard

    Default

    It happens...just try again....youll get it !! have you tried xterminators edited menu ? it has rtd,alien vs marines...nity , trents menu too...works good for me...give it a go.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Member HazedFTW's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York
    Posts
    475
    Points
    456
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York
    Posts
    475
    Points
    456

    Default

    im about to fucking throw my wii against a wall right now.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Xbox 360 Gamertag: whiteass88

  8. #8

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    wait, whenever i used to trucha sign mine, i had to close everything in the iso, in trucha signer, so it only said the game name, and the partition. and then trucha sign it or it wouldn't work. Like this.



    So click all the minuses after you replace the file, then sign it. helped fix my black screens.

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Member HazedFTW's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York
    Posts
    475
    Points
    456
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    New York
    Posts
    475
    Points
    456

    Default

    i did that too -___- fucking sucks

    maybe its the file i put into it... im switching it with hide and seek to see if it works :P

    0 Not allowed! Not allowed!
    Xbox 360 Gamertag: whiteass88

  10. #10

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    Hm. did you get your usb loader to save the IOS you use to run it?

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 11:13 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.