Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Artist/Hacker
    Hacker
    GoodCodes's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313

    Default Mod menus all have script errors

    All my mod menus now have script errors. Even the backups I saved that worked now do not work. They were working yesterday. But now when I check for errors on .ff viewer they all prompt me with an error message. I never even changed a thing.

    0 Not allowed! Not allowed!
    .................................................. ..................
    Want a Sig? Send me a Pm with your request.
    .................................................. ...................

  2. #2
    UnDeAd KiNg
    ZoMbIETrAiNer

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    200
    Points
    333
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    200
    Points
    333

    Default

    if ur using ff to check it faldy returns a vouppe errors

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710

    Default

    your might have messed something up in a different gsc

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Artist/Hacker
    Hacker
    GoodCodes's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313

    Default

    Yeah I found out it was one of my scripts. Thanks for the help!

    0 Not allowed! Not allowed!
    .................................................. ..................
    Want a Sig? Send me a Pm with your request.
    .................................................. ...................

  5. #5
    Active Member
    MustardCheese
    Andres.C's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Canada
    Posts
    694
    Points
    1,136
    Gamer IDs

    PSN ID: Quilapallun

    Default

    Theirs a glitch when having more then 1 .ff viewer opened with a different .ff file opened with both programs and saving both at the same time can make one program save the materials of the other .ff that was first saved.

    0 Not allowed! Not allowed!
    CodeLeakers.Com for the WIN.


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:26 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.