Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Name Modifier

  1. #1
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default Name Modifier

    Hey guys I was wondering why does my screen turn Green after loading the codes in GECKO OS when I put in my Name Modifier.

    This is my code

    28200FA0 00008000
    06B0AAC4 00000020
    31385E35 46755A65
    434F4F4E 31390000
    E0000000 80008000

    it's supposed to say
    18 ( Red Arrow )^5 ( Blue )FuZeCOON19 ( Blue Arrow )

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Elite Slowduck's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    All the places
    Posts
    10,204
    Points
    9,472
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    All the places
    Posts
    10,204
    Points
    9,472

    Default

    Try taking off all ur other hacks besides this one..maybe that'll work

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    Just tried it it, it still turns green

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    Change your hook type in gecko os to ossleepthread.

    0 Not allowed! Not allowed!


  5. #5
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    Yea it's already set to that but it just keeps showing a green screen O_O

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    MonsterCat
    Insan3Lik3
    CheeseToast's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/CheeseToastHax

    Default

    dont press the home button till you get on mutiplayer

    0 Not allowed! Not allowed!
    "It's better to lose an argument/debate then to win. Cause when you lose you grow as a person."
    -CheeseToast

  7. #7
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    Yeah I know, but the thing is that I can't load Black Ops with Gecko OS because when I launch the game with it, it applys the code, then pure green screen

    Hey I followed along to this video
    http://www.youtube.com/watch?v=jDffL...el_video_title

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    150
    Points
    627
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    150
    Points
    627

    Default

    i get that for like 1 second

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    27
    Points
    51
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    27
    Points
    51

    Default

    hey y everyone say my fing name getting anoying

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    No ones saying your name... fail...
    Anyways ^^ Yea I know but when I put this name modifier hack on the green screen doesn't get off

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 07:27 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.