Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86

    Angry Black ops Mod Menu Problems! Help!

    Hello everyone recently I have gotten the app Neogamma R9 beta 50. All my backups worked that i burned such as Modern warfare reflex and goldeneye, but i had trouble with blacks ops. for the I installed ios249 base 57 rev 20. Before i installed that the game froze on loading screen and now its fine and i can play singleplayer. But when i click on the multiplayer thing at the main menu it just goes to a black screen and freezes there. i did everything i was supposed to! I opened nity's mod menu up on ff legacy changed the name to my name and saved the file. Then, on trucha signer, i opened up the black ops iso and replaced the common_level_temp.mp.ff file with the nity's mod menu. After that, I trucha signed it and closed the iso. Then, i opened the iso with imageburn and burned it to a blank DVD-R disc. it loads up fine but when i go to multiplayer its just a black screen! any suggestions? I have googled it like crazy and cant find a solution!

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by bobjones; 07-27-2011 at 12:09 PM.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    189
    Points
    360
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    189
    Points
    360

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member kiroshi23's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    160
    Points
    268
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    160
    Points
    268

    Default

    hmm i suggest you play off a usb or hard drive. dvd's give to many problems.

    0 Not allowed! Not allowed!
    oh, sleeper
    http://www.youtube.com/watch?v=8wjh8...eature=related
    my kingdom hearts,black ops themes. request or i may not do more
    http://www.youtube.com/user/kiroshi32 +rep if i help ^_^

  4. #4
    Member Xtermination's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Atlanta
    Posts
    324
    Points
    609
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Atlanta
    Posts
    324
    Points
    609
    Gamer IDs

    PSN ID: ROLONRECORDS

    Default

    I agree load using usb cause them dvds will burn out your dvd drive.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86

    Default

    will it most likely work if i put it on a usb drive instead?

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member Popsicle's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Winter Wonderland
    Posts
    276
    Points
    429
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Winter Wonderland
    Posts
    276
    Points
    429

    Default

    Quote Originally Posted by bobjones View Post
    will it most likely work if i put it on a usb drive instead?
    Yes, but if your IOS' are out of date, you'll have to update them.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86

    Default

    how do you update the ios? sorry i have cios 249 base 57 rev 21 installed

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member Popsicle's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Winter Wonderland
    Posts
    276
    Points
    429
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Winter Wonderland
    Posts
    276
    Points
    429

    Default

    Quote Originally Posted by bobjones View Post
    how do you update the ios? sorry i have cios 249 base 57 rev 21 installed
    - Set to load with one of the following -
    cIOS 224 [57] v5.1
    cIOS 250 [57] Rev 19 OR Rev 20
    cIOS 249 [57] Rev 19 OR Rev 20
    I'd recommend cIOS 224, as you can use a mic with that. Get it here.

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86

    Default

    do you think that will help with my problem with the dvd for now? Because i cant get a usb hdd at the moment. Or is that just for usb

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Member Popsicle's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Winter Wonderland
    Posts
    276
    Points
    429
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Winter Wonderland
    Posts
    276
    Points
    429

    Default

    If loading from a disc works without the mod menu, I don't think it'll make any difference.

    0 Not allowed! Not allowed!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:20 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.