Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 53

Thread: CFG USB Loader

  1. #1
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default CFG USB Loader

    Ok so I got the game installed in my USB, installed 249 wad, now I try to load the game on CFG Loader but I get a black screen.... wtf ?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Jungler Strike's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,312
    Points
    9,407
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,312
    Points
    9,407
    Gamer IDs

    PSN ID: xSTR11K3Rx Steam ID: xSTRiiK3Rx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xSTRiiK3Rx/

    Default

    try using different loaders like usb loader gx.

    0 Not allowed! Not allowed!

    ^Ty goober^
    Quote Originally Posted by xX_BiGFooTT_Xx View Post
    compensate my cock faggot

  3. #3
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    Ah ok i'll try right now

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Diehard
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955

    Default

    if ur using CFG USB loader, use CIOS 224 for BO

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    PS3/Wii batpwnz's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    348
    Points
    702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    348
    Points
    702
    Gamer IDs

    PSN ID: batpwnz

    Default

    Use CIOS 224 like shadow said or if you have CIOS 250 installed that works too. If you dont know how to install the CIOS then use wad manager (i prefer the older version). If you need the CIOS 224 or 250 wad file then use google.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    Will it work if I install it with 'pimp my wii' ?

    But it says I have to use 249 to open CFG Loader -.-

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    PS3/Wii batpwnz's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    348
    Points
    702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    348
    Points
    702
    Gamer IDs

    PSN ID: batpwnz

    Default

    I have never used pimp my wii but i reccomend using usb loader gx or config usb loader. They are very easy to use and you can easily change the cIOS when loading games. Remember to use wad manager to install CIOS 250. If you need more help pm me.

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    Ok, and I can't PM you, it says your inbox thing is full...

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Diehard
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955

    Default

    ok first u install 249 to use the app, but then u instal 224...when u do that u have more than one ios installed.

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Member Elial2's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    375
    Points
    818
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    375
    Points
    818

    Default

    if it still doesnt work u have to update the cIOS

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:19 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.