Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86

    Default Black Ops Wii System Update?

    Hello everyone sorry if I've been posting too much I'm trying to resolve some problems! So, when I put any game in the wii it loads up in the disc channel fine, but when I put in black ops, it says i have to get a wii system update in the disc channel! Im trying to play the game off the disc channel because i want to get the patch and i can play zombies. When i try to play the game off other game loader (Neogamma, Gecko os, etc.) and i go to zombies it says download update, then i click yes, then it takes me to multiplayer and it doesnt download any update. Any help? Suggestions on how to get the patch through disc channel without having to update the wii through disc channel? the funny thing is is that im already on 4.3u so i dont know what update it could be :eek:

    0 Not allowed! Not allowed!
    **+Rep me if I help you**

  2. #2
    Jungler Strike's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,312
    Points
    9,407
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,312
    Points
    9,407
    Gamer IDs

    PSN ID: xSTR11K3Rx Steam ID: xSTRiiK3Rx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xSTRiiK3Rx/

    Default

    its because of a patched code. just take whatever code it is off and it will be fine

    0 Not allowed! Not allowed!

    ^Ty goober^
    Quote Originally Posted by xX_BiGFooTT_Xx View Post
    compensate my cock faggot

  3. #3
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    Yea this happens to me too, so I have a patched code and that's why my CFG Loader won't work.. hmm i'll check

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Jungler Strike's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,312
    Points
    9,407
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Gotham
    Posts
    6,312
    Points
    9,407
    Gamer IDs

    PSN ID: xSTR11K3Rx Steam ID: xSTRiiK3Rx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xSTRiiK3Rx/

    Default

    no its not iso modding and codes have no common unless you have activated codes to work while playing games of usb

    0 Not allowed! Not allowed!

    ^Ty goober^
    Quote Originally Posted by xX_BiGFooTT_Xx View Post
    compensate my cock faggot

  5. #5
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    Oh then idk why my usb wont load the game

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86

    Default

    No, I mean when i go to multiplayer it wont even load up the patch! I go there to download it and no patch shows up so i go to black ops online and i can get on just fine but i cant get on zombies because its making me download a patch.

    0 Not allowed! Not allowed!
    **+Rep me if I help you**

  7. #7
    Member FuZe THE C00N!'s Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    140
    Points
    218

    Default

    It's probably because you have Multiplayer and Zombie codes on at the same time

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Diehard
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955

    Default

    its not only a patched code, but u cant have any multiplayer codes on when u go to zombies except for like "no wait time between Invites" (at least thats how it is for me)

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    50
    Points
    86

    Default

    i deleted the codes and it is still doing the wii system update thing from the disc channel. do you know how to get rid of that?

    0 Not allowed! Not allowed!
    **+Rep me if I help you**

  10. #10
    Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    173
    Points
    272
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    173
    Points
    272

    Default

    U need priiloaded to play black ops off the disc neogamma and gecko

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:42 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.