Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member ACCFPopTart's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    93
    Points
    274
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    93
    Points
    274

    Default Is this possible?

    Hey does anyone know if there is a way to change your play time amount? I know you can mod it to get like 999 days played but can you change it to have like 12 days played?

    -Thanks

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Anythings possible when your a wiitard

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Austin .; 07-31-2011 at 04:29 PM.

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  3. #3
    Elite Memory's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,519
    Points
    12,460
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,519
    Points
    12,460

    Default

    Nope, not at all.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Tastes Great
    Less Filling
    A Drunk Guy's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    FTW
    Posts
    744
    Points
    1,315
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    FTW
    Posts
    744
    Points
    1,315
    Gamer IDs

    Gamertag: IAmADrunkGuy Wii Code: WiiUtard

    Default

    Yes you can....I do it all the time...I used nitys menu the one he first released wasnt really his menu yet it was fx legacy with automatic 15th 50 you just have to wait till everyone connects..then restart..you can edit the time played kills deaths points etc....then you can use his or someone elses real menu to get on any prestige you want. I dont see why couldnt change the ff file in the other menus either ..I'm just used to my way :P

    0 Not allowed! Not allowed!
    Pole your mother [X]
    Pole your sister [X]
    Bang your Girl [X]
    Fuck your Wife [X]
    Pole your Father [ ]

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710

    Default

    Yes,
    Code:
    self setClientdvar("activeaction", "vstr time");
    self setClientdvar("time","statsetbyname TIME_PLAYED_TOTAL 000000;vstr us");
    self setClientdvar("us", "updategamerprofile;uploadstats");
    Change the zero to numbers. The time played is in seconds. If you wanted 12 days played it would be
    Code:
    self setClientdvar("activeaction", "vstr time");
    self setClientdvar("time","statsetbyname TIME_PLAYED_TOTAL 1036800;vstr us");
    self setClientdvar("us", "updategamerprofile;uploadstats");
    because 12 days = 1036800 seconds.

    Do a fast restart to get it to stick. If you don't know the proper place to put this, just put it in "OnPlayerSpawned()".

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member ACCFPopTart's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    93
    Points
    274
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    93
    Points
    274

    Default

    Thanks Nity!

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:04 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.