Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member commanderjeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    95
    Points
    195
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    95
    Points
    195

    Default heyy plz could some1 make this!

    could someone make it so you can skip the intro in the beginning of black ops?

    0 Not allowed! Not allowed!
    If I was in a room with you and two werewolves and I had a gun with two silver bullets, I'd shoot you, twice.:mad:

  2. #2
    Nooblet
    Join Date
    May 2011
    Posts
    43
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    43
    Points
    66

    Default

    ik how u can skip it with like 2 seconds into it

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    55
    Points
    103
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    55
    Points
    103

    Default

    How? I hate having to watch the full thing everytime..

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Robot Universe Owner
    Creator of DarkFrost
    demon450's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New York
    Posts
    2,714
    Points
    6,203
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New York
    Posts
    2,714
    Points
    6,203
    Gamer IDs

    Gamertag: Medius450 PSN ID: Medius1337

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Roceso1337

    Default

    for the 360 you can launch the defauly_mp.xex and it goes straight to multiplayer from the xex menu or w/e
    see to make a program to run that

    0 Not allowed! Not allowed!
    Check out Darkfrost
    Check out Robot Universe






  5. #5
    Member commanderjeff's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    95
    Points
    195
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    95
    Points
    195

    Default

    a gecko code would be useful

    0 Not allowed! Not allowed!
    If I was in a room with you and two werewolves and I had a gun with two silver bullets, I'd shoot you, twice.:mad:

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    May 2011
    Posts
    43
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    43
    Points
    66

    Default

    their isnt one made i dont think i will search though

    and by pressing buttons lol

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    PS3/Wii batpwnz's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    348
    Points
    702
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    348
    Points
    702
    Gamer IDs

    PSN ID: batpwnz

    Default

    pwnzer made it so there is a song for the intro, i bet he could make it so you can skip it. i will suggest it to him.

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    During the intro video the game is loading if you remove it you will still have to wait but there will be a black screen.

    0 Not allowed! Not allowed!


  9. #9
    Robot Universe Owner
    Creator of DarkFrost
    demon450's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New York
    Posts
    2,714
    Points
    6,203
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New York
    Posts
    2,714
    Points
    6,203
    Gamer IDs

    Gamertag: Medius450 PSN ID: Medius1337

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Roceso1337

    Default

    Quote Originally Posted by HAXZing TERR0R View Post
    During the intro video the game is loading if you remove it you will still have to wait but there will be a black screen.
    not true at all, also read what i just said

    0 Not allowed! Not allowed!
    Check out Darkfrost
    Check out Robot Universe






  10. #10
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    Well that's xbox, wii is different. It is slow it needs time to load and tlpwnzer already removed it and he has to load on a black screen

    0 Not allowed! Not allowed!


Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:45 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.