Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member [STB] Austin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266

    Default Trucha Bug Error

    I have had a problem with the trucha signer for a while where it has an error decripting the iso`s. i donno if its just its corrupted or what? Oh, :P, and i did set the keyset to custom 1 ok.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Nooblet lemuralex13's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    44
    Points
    77
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    44
    Points
    77

    Default

    Yeah, its normally the keyset or the iso is corrupt, did u download it or get off wii disc?

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member [STB] Austin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266

    Default

    i tried a ripped iso off my bo cd and a downloaded one neither worked....

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Artist/Hacker
    Hacker
    GoodCodes's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313

    Default

    That kids dumb your trucha is fuked. You need the one I have. Send me a pm with your team viewer and I'll give you a trucha that works.

    0 Not allowed! Not allowed!
    .................................................. ..................
    Want a Sig? Send me a Pm with your request.
    .................................................. ...................

  5. #5
    Member [STB] Austin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266

    Default

    thanks

    oh i think i figured out what i did wrong.... u were supost to use ultra edit to change the program`s decoding error... thing is i cant fix it now w/o paying around 50$ 4 the program to fix... my free trials up.

    so i need someone to send me an edited trucha signer 4 me to mod. dern

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 01:51 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.