Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member [STB] Austin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266

    Post TRUCHA BUG RESTORE???

    4 loaders to load, (ones like usb loader gx and configurable usb loader) does the trucha bug have to be restored + u have to trucha sign a iso.

    (I think so i`m just making sure.)

    right?

    If so, i have already downloaded trucha restore app.
    [ONE THING]
    I cant figure out if it has to be restored because when i follow the tutorial i found somewhere off this site i trust,

    i get an error every time i follow the steps.
    i know i followed it right it just doesnt work 4 me...

    do u think its an ios i installed be4?



    HERE R THE STEPS IT SAID:

    1a. click load iso 36
    press 1 to accept warning (it loads)

    1b. click downgrade ios15
    choose load (ios15 revision 266) from sd (loads)

    1c. choose load (ios15 revision 257) from sd (loads)

    1d. Quote "press a to set revision to 0" (i press a)

    (iii EPIC FAILS !!!)

    Quote " Error: ES_AddTittleStart returned -1035" and "Error: Could not set revision to 0." then, Quote "Downgrade failed. Press any button to exit..."

    so i cant restore it...

    Pleaze Help!!!

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Artist/Hacker
    Hacker
    GoodCodes's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313

    Default

    Is this on gx? If so change the iso o 250 in the settings.

    0 Not allowed! Not allowed!
    .................................................. ..................
    Want a Sig? Send me a Pm with your request.
    .................................................. ...................

  3. #3
    Member [STB] Austin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266

    Default

    ill try it.

    nope fails still...

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Artist/Hacker
    Hacker
    GoodCodes's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313

    Default

    What's this trucha bug shit you keep talking about? Just trucha sign and load in gx. It's that easy. If none of that shit works did you even dowload the wads?

    0 Not allowed! Not allowed!
    .................................................. ..................
    Want a Sig? Send me a Pm with your request.
    .................................................. ...................

  5. #5
    Member [STB] Austin's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sweet Home Alabama
    Posts
    104
    Points
    266

    Default

    ok i did sign it. i heard that u hav to restore the trucha bug on the wii so that when u trucha sign something it works.

    but when the bug isnt restored it doesnt work.

    u hav to restore the but becuz in newer wii versions the people that made wii patched the bug.

    ive go a 4.1u ver wii

    be more specific what wads? the ios wads? gx?

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Member Popsicle's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Winter Wonderland
    Posts
    276
    Points
    429
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Winter Wonderland
    Posts
    276
    Points
    429

    Default

    Quote Originally Posted by [STB] Austin View Post
    ok i did sign it. i heard that u hav to restore the trucha bug on the wii so that when u trucha sign something it works.

    but when the bug isnt restored it doesnt work.

    u hav to restore the but becuz in newer wii versions the people that made wii patched the bug.

    ive go a 4.1u ver wii

    be more specific what wads? the ios wads? gx?
    If your wii works without a mod menu, it should work with one, you don't need to restore any trucha bug. What's probably wrong is that you don't have the right version of the IOS. Download IOS224 v5.1 here.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 12:59 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.