Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Member Dope-Gang's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    70
    Points
    108
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    70
    Points
    108

    Question WII MAP PACK [ wait , what ? ]

    Ok so i was playin ' black ops today and one of my allies was talkin ' to me about some guy that had a menu and he went to a new map and he said he had it too but then his wii froze .

    Now , i know some information about a map maker but i want to know if this is possible or not ?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member Juggernaut's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Every Where, Some Where, No where. 0.o
    Posts
    446
    Points
    948
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Every Where, Some Where, No where. 0.o
    Posts
    446
    Points
    948

    Default

    he probably used a dvar that showed that map in his change map list.( even if this was possible) and since the map files are not located on his wii they game froze

    0 Not allowed! Not allowed!

    ]

  3. #3
    Member Giraffe's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hacks101.info
    Posts
    84
    Points
    208
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Hacks101.info
    Posts
    84
    Points
    208
    Gamer IDs

    PSN ID: Gangsta_Rabbitzz

    Contact info:

    Youtube Channel: Gangsta_Rabbitzz

    Default

    I believe Seth has a map maker thing. Idk if he released it or not but to play the custom map you would need to switch out a map you already have.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member eric000111's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    221
    Points
    371
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    221
    Points
    371

    Default

    If he was talking about zombies then there is a hack 2 where u see the pikture of the maps but u get an error if u start it it might have ben that

    0 Not allowed! Not allowed!
    Add me on PS3 my gamer tag is XxoVENOM from black ops wii so add me i got it on 2/12/12 i think

  5. #5
    Tig O Bitties
    Grey's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/l3g3darymods

    Default

    All the maps are on the ISO file...the wii black ops ISO file was ported to wii from XBOX...the files are there...we just can't access them...

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet mualtama's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Points
    12
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Points
    12

    Default

    hey i dont know if this is leggit or not but my ally invited me to a modded lobby and the guy had the map hotel in the bottem left of his screen and said that once he is done adding changes like spawn points and something else he will give the map to everyone in his lobby and then you can give the map to sombody else from youself

    0 Not allowed! Not allowed!


    Hahahahaha all the smilies are funny hahahaha "i pissed my self nuff said"

  7. #7
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Quote Originally Posted by mualtama View Post
    hey i dont know if this is leggit or not but my ally invited me to a modded lobby and the guy had the map hotel in the bottem left of his screen and said that once he is done adding changes like spawn points and something else he will give the map to everyone in his lobby and then you can give the map to sombody else from youself
    I think it's probably as Juggernaut said, it is possible to show extra maps and gamemodes on the lists with some mods - I remember seeing a few things the other day. There might be a way to inject maps etc. but I'm not aware of anyone doing that as of yet and I'm pretty sure all the players would need that map on their game for it to work.

    0 Not allowed! Not allowed!








  8. #8
    The Pro HaCk3R
    Gfx Artist
    Death Angel's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    156
    Points
    324
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    156
    Points
    324

    Default

    i dont think we're going to get map packs

    0 Not allowed! Not allowed!

    му вℓαк σρѕ αℓℓу σ∂є: 5064-6240-0762
    му вσ ηαмє: χ ∂єαтн αηgєℓ χ

    νιѕιт му уσυтυвє нαηηєℓ нєяє

    ѕιgη мα∂є ву мє
    яєρ+ мє ι ι нєℓρє∂ υ
    тнє ρяσ ιѕ нєяє


  9. #9
    Member xxmasal22xx's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Unforseen places
    Posts
    136
    Points
    209
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Unforseen places
    Posts
    136
    Points
    209

    Default

    Me and Tony and one other person are working on figuring out a way to do something like this. I made a program that extracts the models from the .PAK files. It has worked and we are now going to try to edit a model and put it back into the .PAK. I will need a program to re-inject the model into the .PAK, but i think i can do it.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Co-Founder of clan Radiation (*:*)
    Clan Radiation (*:*) recruiting now!

    MEMORABLE QUOTES:
    Tcll: I <3 69
    xxmasal22xx: Hey, you should probably go to the hopshital
    BlackJax96: everything is so ROUND
    Visit my website, Brawl Imports, a gathering place for Brawl hackers!
    http://brawlimports.proboards.com/index.cgi
    Take a look at my Brawl hacks!

  10. #10
    Member Dope-Gang's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    70
    Points
    108
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    70
    Points
    108

    Default

    Quote Originally Posted by mualtama View Post
    hey i dont know if this is leggit or not but my ally invited me to a modded lobby and the guy had the map hotel in the bottem left of his screen and said that once he is done adding changes like spawn points and something else he will give the map to everyone in his lobby and then you can give the map to sombody else from youself
    Yeah my guy said it looked like a hotel as well .

    Quote Originally Posted by xxmasal22xx View Post
    Me and Tony and one other person are working on figuring out a way to do something like this. I made a program that extracts the models from the .PAK files. It has worked and we are now going to try to edit a model and put it back into the .PAK. I will need a program to re-inject the model into the .PAK, but i think i can do it.
    I really hope that pulls through . That would be great to have a new modded map .

    0 Not allowed! Not allowed!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 12:13 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.