Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    38
    Points
    83
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    38
    Points
    83

    Contact info:

    Youtube Channel: Youtube.com/Justicetheninja

    Default Please Help... Urgent!!!

    Hello I have been having this problem for a while... some of the codes I use work like the ads mod, and the everything unlock, pro perks ect... but other codes for example :Browse through dlc store: and :unlimited Uav (working): as well as the name modifier code i made... do not work for me... BUT THEY WORK FOR OTHER PEOPLE... i gave the same store code to my hacker friends and they all said it worked but there was nothing in the store... but when i use the code for myself it does not work... i am using wii flow to load my codes... plz help!

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member Juggernaut's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Every Where, Some Where, No where. 0.o
    Posts
    446
    Points
    948
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Every Where, Some Where, No where. 0.o
    Posts
    446
    Points
    948

    Default

    Quote Originally Posted by kosjustice View Post
    Hello I have been having this problem for a while... some of the codes I use work like the ads mod, and the everything unlock, pro perks ect... but other codes for example :Browse through dlc store: and :unlimited Uav (working): as well as the name modifier code i made... do not work for me... BUT THEY WORK FOR OTHER PEOPLE... i gave the same store code to my hacker friends and they all said it worked but there was nothing in the store... but when i use the code for myself it does not work... i am using wii flow to load my codes... plz help!

    I know exactly what your problem is. Im 100 % sure your not using the correct Hook Type. In Options before you load the game change Hook Type to Ossleepthread

    0 Not allowed! Not allowed!

    ]

  3. #3
    Member CoD-HeYJaY's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    77
    Points
    146
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    77
    Points
    146

    Default

    Yea and if that doesn't work, that means that the codes you are using have been patched or they are fake.(Most likely it will be patched and *NOT* fake):Troll:

    0 Not allowed! Not allowed!
    Check Out My Mod Menu For Modern Warfare Reflex! IT'S A CODE!Modern Warfare Reflex Mod Menu-Wii(I Didn't Edit It So Enjoy!)
    http://www.addictinggames.com/action...sdeathwish.jsp ☜Bloody Game +-(Select Any Death Wish You Want!)-+

  4. #4
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    38
    Points
    83
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    38
    Points
    83

    Contact info:

    Youtube Channel: Youtube.com/Justicetheninja

    Default

    Quote Originally Posted by Juggernaut View Post
    I know exactly what your problem is. Im 100 % sure your not using the correct Hook Type. In Options before you load the game change Hook Type to Ossleepthread
    Quote Originally Posted by CoD-HeYJaY View Post
    Yea and if that doesn't work, that means that the codes you are using have been patched or they are fake.(Most likely it will be patched and *NOT* fake):Troll:
    Ok thanks I will try and see if that works... I guess there are some nice people on codeleakers lls.

    Quote Originally Posted by Juggernaut View Post
    I know exactly what your problem is. Im 100 % sure your not using the correct Hook Type. In Options before you load the game change Hook Type to Ossleepthread
    It worked thankyou!

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    284
    Points
    493
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    284
    Points
    493

    Default

    LOL i know why they dont work for you xD.... Wiiflow is the problem, It allows you to make ocarina codes on but not the HookType:

    I used to use Wiiflow till i recognized you cant change the hooktype: Since then im using Gamma loader... make sure ur Hookype is set to: OSSLeepthread or something like that lol xD!

    0 Not allowed! Not allowed!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:00 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.