Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    6
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    6

    Default enable cheats in the game

    i saw some video where they can select codes when playing is this possible?
    if possible can you give the code or the hombrew?
    and another request PAL codes working in SC7I52 (ita version of call of duty black ops wii)?

    Moonjump for italian version of call of duty black ops?
    Thanx

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by loller; 08-21-2011 at 11:45 AM.

  2. #2
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default

    link???

    you could just add different activators to your codes so you can activate and deactivate them when you want to

    0 Not allowed! Not allowed!


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    6
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    6

    Default

    http://www.codeleakers.com/showthrea...ne-hacks/page2
    how can i put a different butto activator?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Nooblet
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    6
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    Points
    6

    Default enable cheats in the game

    i saw some video where they can select codes when playing is this possible?
    if possible can you give the code or the hombrew?
    and another request PAL codes working in SC7I52 (ita version of call of duty black ops wii)?

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Yes, it is possible, you can activate codes via usb gecko while in the game, and probably deactivate them as well as make your own. As far as the codes go, I don't think we have any sc7i52 codes, try gockocodes.org is my reccomendation.

    Sent from my SPH-M580 using Tapatalk

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  6. #6
    The Fire Within
    Winning!
    Notorious's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    2,053
    Points
    3,427
    Gamer IDs

    Gamertag: TehNotorious PSN ID: NOTORIOUS-ORTIZ

    Default

    Stop Creating Multiple threads!! dam why does every new person have the urge to do that?? be patient!!
    to add activators it depends on the controller your using

    heres a link to a tutorial
    http://www.codeleakers.com/showthrea...ight=activator

    0 Not allowed! Not allowed!


    ^Thanks Renji for the awesome sig^

  7. #7
    Member eric000111's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    221
    Points
    371
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    221
    Points
    371

    Default

    Quote Originally Posted by loller View Post
    i saw some video where they can select codes when playing is this possible?
    if possible can you give the code or the hombrew?
    and another request PAL codes working in SC7I52 (ita version of call of duty black ops wii)?

    Moonjump for italian version of call of duty black ops?
    Thanx
    Wait so you dont have the homebrew channel?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Add me on PS3 my gamer tag is XxoVENOM from black ops wii so add me i got it on 2/12/12 i think

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:10 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.