Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    85
    Points
    193
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    85
    Points
    193

    Default simple question on codes.

    i have tried many different codes. i use code manager to select the codes and edit them. Only a few work like aimbot and aim faster and a cpl others that dont mean shit to me. im looking for uav codes and i have like 4 different ones but none of them work and im wondering what im doing wrong. anyone help me? or send me a premade gct with a uav that works! thanks guys!

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Its not the gct or your codes *most likely*, make sure when you go to run the game via homebrew, make sure the options in whichever game loader you use have the hooktype set to OSSsleepthread. If that doesn't work make sure ALL OF YOUR CODES end in E0000000 80008000
    Sent from my SPH-M580 using Tapatalk

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    85
    Points
    193
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    85
    Points
    193

    Default

    yo dude thanks for the fast reply. appreciate that. + to you man! Helped bunches. i check and see whats up!

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    The Sporker
    Wii HAXZer
    dc44tl44's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    In Triangle Town, ISO Modding
    Posts
    260
    Points
    534
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    In Triangle Town, ISO Modding
    Posts
    260
    Points
    534

    Default

    If that didn't work which I think It did make sure your SD is unlocked before trying to put codes on.

    0 Not allowed! Not allowed!

    Want A Text Sig? PM Me Here Are Some I Made: Text Animations
    Add my accounts for:
    Call Of Duty Black Ops:
    1st account- a $pork- 1657-9541-5345
    2nd account (Main)-[KOK]a $pork-2024-6178-0044
    3rd account- a $pork- 4148-4345-8627
    Please also visit my site: SporkCodes For many codes!!!

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    284
    Points
    493
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    284
    Points
    493

    Default

    90% positive its hooktype problem... make sure its ossleepthread

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Quote Originally Posted by c00l View Post
    90% positive its hooktype problem... make sure its ossleepthread
    That not what JOK3R said?

    Which USB Loader(s) if any supports that?
    As far as I'm aware it is not possible in USB Loader GX.

    0 Not allowed! Not allowed!








Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:16 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.