Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: modded client

  1. #1
    Unprofessional Professional
    F*ck hetoan2
    ohya's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227

    Default modded client

    does anyone know if there is a better modded client then the picka client for minecraft

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    I have a nexus one that auto updates. Lets me use wallhack, instamine, sneak, fly, and a ton of console commands. Pretty badass. i'll try to find the link to it, or upload it myself. Click HERE. just mess with your keyboard for most of the controls. and you type .help on console for the console commands.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ToxicJew.; 08-29-2011 at 01:42 PM.

  3. #3
    Unprofessional Professional
    F*ck hetoan2
    ohya's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227

    Default

    awesome thanks

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    I also have an Alias one i've been messing with, if you want to try it. It's got more commands than the Nexus.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Unprofessional Professional
    F*ck hetoan2
    ohya's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227

    Default

    sure what do the commands do

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    On the Alias one, you can type .keys for all of the keyboard commands, and there's a ton. And .commands for all the console commands. HERE you go. Enjoy.

    The instantmine doesn't work in SMP in the nexus or alias one, but there's a key to make you move five times faster in the alias one. Just press F6.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ToxicJew.; 09-05-2011 at 02:49 PM.

  7. #7
    Unprofessional Professional
    F*ck hetoan2
    ohya's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227

    Default

    nice thanks


    whenever i try the nexus one it freezes as i try to load a map in singleplayer

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ohya; 09-06-2011 at 11:27 AM.

  8. #8

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    I'm not sure what could cause that? I use the Nexus with several other mods installed, with no problems.

    0 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  9. #9
    Unprofessional Professional
    F*ck hetoan2
    ohya's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    114
    Points
    227

    Default

    i mean the alias

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,809
    Points
    7,616

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    I use the Alias too on SMP, no problems. Hm.

    0 Not allowed! Not allowed!
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:13 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.