Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member codex112's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    144
    Points
    418
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    144
    Points
    418

    Default REPLACE GHOST FOR NITYS MOD MENU

    CAN SOMEONE PLZ HELP ME.. I TRY TO REPLACE GHOST FOR NITYS MOD MENU BUT I FAIL :confused: .. SO CAN ANYONE PLZ DO IT FOR ME..:Attachment 526huh::huh::huh::huh:

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Quote Originally Posted by codex112 View Post
    CAN SOMEONE PLZ HELP ME.. I TRY TO REPLACE GHOST FOR NITYS MOD MENU BUT I FAIL :confused: .. SO CAN ANYONE PLZ DO IT FOR ME..:Attachment 526huh::huh::huh::huh:
    What are you trying to replace it with?

    0 Not allowed! Not allowed!








  3. #3
    Member codex112's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    144
    Points
    418
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    144
    Points
    418

    Default

    UMM THE GAMETYPE I WANT NITYS MOD MENU LIKE A GAMETYPE.. SO I WANT TO TAKE AWAY GHOST AND REPLACE IT WITH NITYS MOD MENU

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Quote Originally Posted by codex112 View Post
    UMM THE GAMETYPE I WANT NITYS MOD MENU LIKE A GAMETYPE.. SO I WANT TO TAKE AWAY GHOST AND REPLACE IT WITH NITYS MOD MENU
    Oh I get you, why not just copy the scripts you want and keep them in the mod menu you have?

    0 Not allowed! Not allowed!








  5. #5
    Member codex112's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    144
    Points
    418
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    144
    Points
    418

    Default

    I TRY THAT BUT WHEN I TRY 2 SAVE IT ITS SAYS: ERROR: the code while compressed is too large!

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,390
    Points
    7,613
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    I'm sure the gsc is way to small for nity's menu.

    0 Not allowed! Not allowed!


  7. #7
    Member codex112's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    144
    Points
    418
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    144
    Points
    418

    Default

    OR COULD SOMEONE JUST ADD NITYS MOD MENU, INTO DJ CHRIS V10 MOD MENU ??

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:42 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.