Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    Nooblet Hollow's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    13th Company
    Posts
    43
    Points
    111
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    13th Company
    Posts
    43
    Points
    111

    Default Codes don't work for me

    (Supposedly Non-Host)

    Hardline Mod[Arhood/Savage]:
    054D3B18 0000000B

    Inf Ammo {1 bullet/frag.c4}
    054cf748 40000000

    +No Cool Down[auto-G11/M16]
    054d1188 3a03126f

    (Host Only Codes)

    Infinite Ammo (Host Only)
    043B0774 380003E7

    Hardline Pro Mod (Host Only)
    054D3028 0000000B

    Yes, I had hardline Pro on.
    I'm also using the CCP, but that shouldn't make a difference because there are no activators.
    I'm using USB Loader GX to load SC7E52 Black ops iso.

    Many other codes not listed here don't work either, such as Infinite radar and highlight enemy orange.

    Before anyone says anything, there are codes that do work, but only a few.

    All I want is an infinite ammo code that works host or non-host and only works for me, and a no cooldown code working only for me.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Hollow; 09-07-2011 at 11:33 AM.

  2. #2
    Evolved Modder
    Living Liek Larry
    tony's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,302
    Points
    10,689
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Listen, strange women lyin' in ponds distributin' swords is no basis for a system of government.
    Posts
    6,302
    Points
    10,689
    Gamer IDs

    PSN ID: L33T_T0ny Steam ID: ToNy Wii Code: L33T_T0ny

    Default

    lol ossleep thread is all i gots to say and r u pAL OR ntblah blah(usa)

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Guest MITI's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Metz, France
    Posts
    803
    Points
    378
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Metz, France
    Posts
    803
    Points
    378

    Default

    turn cheats on and like he said ossleepthread,, what loader are you using. and also i hope your smart enough to load it in the sd card with a cheat manager, into a gct file right

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Nooblet Hollow's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    13th Company
    Posts
    43
    Points
    111
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    13th Company
    Posts
    43
    Points
    111

    Default

    USB Loader you can't change hook type. Yes, I'm loading it from a usb with an sd.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    If you can't change the hooktype that's the problem, most games have it set to default but you need OSSsleepthread so that the game can find the right adresses and rewrite them. My advice would be to get a new loader.

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  6. #6
    Awesome! Lone Wolf's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Your Moms Basement
    Posts
    181
    Points
    235
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Your Moms Basement
    Posts
    181
    Points
    235
    Gamer IDs

    Gamertag: TOAST KILLA PSN ID: ToastKilla Steam ID: ToastKilla

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/DaandBchClan

    Default

    Just load it from your original disk with GeckoOS and put OSSleepThread.

    0 Not allowed! Not allowed!



  7. #7
    Nooblet Hollow's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    13th Company
    Posts
    43
    Points
    111
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    13th Company
    Posts
    43
    Points
    111

    Default

    My disk is gone, that's why I'm using a loader. I have all my games backed up, just in case such a thing happens. Trust me, I'm smart enough to know that Gecko would be a much simpler solution.
    I heard talk about neogamma. Would this be a possible solution?

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member kwaq's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    eying you at the end of the bar
    Posts
    200
    Points
    558
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    eying you at the end of the bar
    Posts
    200
    Points
    558

    Default

    I use neogamma all the time for codes. thats the way to go with me.

    an alternative could be the cfgloader.

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    #Rattpack
    Peace, Love, and Positivity
    JROD7oh7's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    2,779
    Points
    4,674
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    2,779
    Points
    4,674
    Gamer IDs

    PSN ID: JROD_707

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/JROD7oh7?feature=mhee

    Default

    Use CFG Loader.
    It gives you the option to use Ocarina Code and lets you put your hooktype to OSSleepThread.
    That's what i'm doing right now cause I have the same problem you have right now.

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Member kwaq's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    eying you at the end of the bar
    Posts
    200
    Points
    558
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    eying you at the end of the bar
    Posts
    200
    Points
    558

    Default

    CFG loader is good though, Neogamma just doesn't give you the eye candy :p

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:19 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.