Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: New Wii Update?

  1. #1
    Soccer <3
    Tryhard Noob
    xXxPANCAKESxXx's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    My Meth Lab
    Posts
    531
    Points
    647
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    My Meth Lab
    Posts
    531
    Points
    647

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xXPANCAKESXxFTW

    Default New Wii Update?

    I haven't been on since last Friday so is this true? Thank You

    0 Not allowed! Not allowed!



    Site Links:
    Staff | Rules | Content Guidelines | Wiki | User CP
    ____________________________________________

    Tryhard Grammar Nazi
    Pancakes? Who the fuck is this kid?

    [My Wii Friend Codes]
    [My Youtube Channel]
    @[TWITTER]xXPANCAKESXxFTW[/TWITTER]
    ____________________________________________

    Quote Originally Posted by Eminem
    I say what I want to say and do what I want to do. There`s no in between. People will either love you for it or hate you for it.

  2. #2
    Member H3ROBigG's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    A galaxy far, far away....
    Posts
    120
    Points
    191
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    A galaxy far, far away....
    Posts
    120
    Points
    191

    Contact info:

    Youtube Channel: www.youtube.com/user/H3ROBigG

    Default

    Yea my wii is 4.3 right now and it asks me to perform a wii system update. Now I cant play black ops from the disk channel

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    Quote Originally Posted by H3ROBigG View Post
    Yea my wii is 4.3 right now and it asks me to perform a wii system update. Now I cant play black ops from the disk channel
    Figure out how to make Gecko OS as a Channel.

    0 Not allowed! Not allowed!


  4. #4
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    It's not an update. Nintendo can detect if you have custom iOS installed and if it does it will force you to update through the disc channel before you can play games and if you update it won't brick your wii but it will uninstall all your cios. Load games through gecko os and turn sd cheats off if you want to play legit.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by PoptartHunter; 09-22-2011 at 07:51 PM.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    IN Your Moms Ass
    Posts
    213
    Points
    240
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    IN Your Moms Ass
    Posts
    213
    Points
    240

    Default

    just take your sd card out and just do it again to get homebrew i mean you would already have all the files.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Soccer <3
    Tryhard Noob
    xXxPANCAKESxXx's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    My Meth Lab
    Posts
    531
    Points
    647
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    My Meth Lab
    Posts
    531
    Points
    647

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/xXPANCAKESXxFTW

    Default

    I got on after school and didn't get an update notification. I ran Black Ops right from the disk channel. Hmmm....

    0 Not allowed! Not allowed!



    Site Links:
    Staff | Rules | Content Guidelines | Wiki | User CP
    ____________________________________________

    Tryhard Grammar Nazi
    Pancakes? Who the fuck is this kid?

    [My Wii Friend Codes]
    [My Youtube Channel]
    @[TWITTER]xXPANCAKESXxFTW[/TWITTER]
    ____________________________________________

    Quote Originally Posted by Eminem
    I say what I want to say and do what I want to do. There`s no in between. People will either love you for it or hate you for it.

  7. #7
    I <3 Lax Badboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
    Gamer IDs

    Steam ID: xXArchdukeXx

    Default

    you probably dont have a cios installed..

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    233
    Points
    543
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    233
    Points
    543

    Default

    If you are trying to run the retail disc through disc channel and dont have the proper ios installed, it will prompt you for a system update (disc update). If you are running the game through any backup loader and have priiloader set to block disc updates, then you wont get asked for the update. BUT if you dont have the correct cios installed when running the game through a backup loader, the game simply wont load.

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Soul Eater
    Begining coder
    The D3mon's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    USA
    Posts
    79
    Points
    307
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    USA
    Posts
    79
    Points
    307

    Default

    you need aprii loader and what i have niticed most people only install enough to use gecko os and need to do a complete softmod.

    0 Not allowed! Not allowed!

    I will find and Burn any one imposonating a red x member. There are no exceptions!!!!!

  10. #10
    ($user_isGay == TRUE)? giveAids() : break; aids's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    /dev/null
    Posts
    20,361
    Points
    27,190
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    /dev/null
    Posts
    20,361
    Points
    27,190
    Gamer IDs

    PSN ID: TheOriginalVirus

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/riottape Kik Username: aids gtalk account: codeleakers.com@gmail.com

    Default

    I have my system on 3.2U or maybe its 3.4U ...either way, I've never had one singe issue with ever loading disks. If you have a hacked device and you are still loading discs thru the disc channel then it's time to change. I've played every disc I've ever burned thru neogamma or ULoader. The only exception has been pikmin.

    I suggest downgrading if possible back to 3.4 at least and NEVER upgrading the system. U can always upgrade individual channels instead of the entire menu itself.

    0 Not allowed! Not allowed!
    BTC: 1AidsG8MHF4cEN6KpY1mhJPBhXtms65GVE

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 11:20 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.