Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
  1. #1
    Member xNinjaxHax's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    128
    Points
    159
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    128
    Points
    159

    Default I CANT USE HACKS!!!!!

    Please I really need help. Ok so I was playing legit(without) hacks and there was an update for black ops.
    Then next I put my SD card in my wii, opened HBC, went to gecko OS 1.9.3.1 loaded the game, and when I chose Multiplayer, on the loading
    screen it freezes. And yes all my hacks are up to date have activators and my hooktype is OSSleepthread.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by xNinjaxHax; 09-23-2011 at 05:11 PM. Reason: grammar

  2. #2
    Elite Slowduck's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    All the places
    Posts
    10,204
    Points
    9,472
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    All the places
    Posts
    10,204
    Points
    9,472

    Default

    Re-install your hbc and try it again...maybe it will work

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    MusicFreak
    I Am The Noise
    Doppelganger's Avatar

    Badge

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,237
    Points
    1,811
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,237
    Points
    1,811
    Gamer IDs

    Steam ID: FruitCrush

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Buffalo305?feature=mhee Kik Username: EDAGASE

    Default

    Take off some of ur hacks

    0 Not allowed! Not allowed!





  4. #4
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,419
    Points
    5,452
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,419
    Points
    5,452
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    Unplugg your microfone

    0 Not allowed! Not allowed!


  5. #5
    Elite Slowduck's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    All the places
    Posts
    10,204
    Points
    9,472
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    All the places
    Posts
    10,204
    Points
    9,472

    Default

    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    Unplugg your microfone
    Noo the wii freezes imediatly after you try to select gecko os if u have ur mic in..so thats not the problem

    0 Not allowed! Not allowed!


  6. #6
    I <3 Lax Badboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
    Gamer IDs

    Steam ID: xXArchdukeXx

    Default

    Quote Originally Posted by BeaverJ View Post
    Noo the wii freezes imediatly after you try to select gecko os if u have ur mic in..so thats not the problem
    He's using patched codes. Simple as that.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    MusicFreak
    I Am The Noise
    Doppelganger's Avatar

    Badge

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,237
    Points
    1,811
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    New Jersey
    Posts
    1,237
    Points
    1,811
    Gamer IDs

    Steam ID: FruitCrush

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Buffalo305?feature=mhee Kik Username: EDAGASE

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    He's using patched codes. Simple as that.
    I guess

    0 Not allowed! Not allowed!





  8. #8
    Member xNinjaxHax's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    128
    Points
    159
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    128
    Points
    159

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    He's using patched codes. Simple as that.
    I am notusing patched codes, I always unplug my mic, and I tried with only 3 codes, but I will try reinstalling HBC

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    #Rattpack
    Peace, Love, and Positivity
    JROD7oh7's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    2,779
    Points
    4,674
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    2,779
    Points
    4,674
    Gamer IDs

    PSN ID: JROD_707

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/JROD7oh7?feature=mhee

    Default

    Does it freeze on a green screen or where does it freeze at?

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    V.XVII.XIV Synix's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,655
    Points
    2,314
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,655
    Points
    2,314
    Gamer IDs

    PSN ID: I-Synix-I

    Contact info:

    Kik Username: SynixMods

    Default

    Your not suppose to Update your Wii, if you have a USB Flash Drive run the game through that. If you Update your Wii will brick everyone knows that. So if you haven't already downloaded a USB Loader do that. If you want a download of a awesome USB Loader Channel PM me for it.

    0 Not allowed! Not allowed!
    DM<3
    Instagram: @Synix_
    PSN: SKDM-
    Kik: SynixMods

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:39 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.