Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    #Rattpack
    Peace, Love, and Positivity
    JROD7oh7's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    2,779
    Points
    4,674
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    2,779
    Points
    4,674
    Gamer IDs

    PSN ID: JROD_707

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/JROD7oh7?feature=mhee

    Default Nitys Mod Menu Help

    I got 2 questions

    1.) How do I edit time played in the menu.
    Heard you can do this in Nitys menu, but I can't seem to find the option to edit time played.

    2.) How do I unban people through the Game Status Process
    I'm trying to unban my friend, because a dickface banned him.

    Lol does anyone not know how to do these?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Artist/Hacker
    Hacker
    GoodCodes's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    498
    Points
    1,313

    Default

    1) Look for this in the modmenu scripts. Its about half way down or so


    Now go in and change the self.timeplayed =
    You can change it to whatever you would like.... 864000 is 10days played. If you dont want your stats to change just take out the string or if you can script add a time played option to the menu. Not to hard to do at all if you know your way around C# and C++

    2) If they cant join the match then try going to combat training and switch to public match in the mod menu. If they can join a match just have him promote himself in the menu. This works 1:5 times for me. Once the guy couldnt join me but i changed some shit around and promoted him in my priv match. Just try diffrent things till you get it to work.

    Hope this helped you. Let me know if you still have any questions....

    0 Not allowed! Not allowed!
    .................................................. ..................
    Want a Sig? Send me a Pm with your request.
    .................................................. ...................

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    8
    Points
    12
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    8
    Points
    12

    Default

    my wii mic doesnt work when i play black ops through usb loader gx

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Quote Originally Posted by kamil24 View Post
    my wii mic doesnt work when i play black ops through usb loader gx
    Install cios 224 v5 base 57 in iOS 249's slot with wad manager and your mic will work. Btw, welcome to codeleakers!

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by PoptartHunter; 10-10-2011 at 11:45 AM.

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    8
    Points
    12
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    8
    Points
    12

    Default

    Thanks man for ur help sorry for bein a noob but my mic works now +respect

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:59 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.