Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101

    Default campaign help!!!!!

    ok this is what me screen basiclly says:

    Error
    could not load default asset "defaultweapon" for asset type
    "weapon".
    Tried to load asset "defaultweapon".

    any ideas of how to fix this please reply or pm me thanks...

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Normal campaign mode? Have you edited/replaced any files?

    0 Not allowed! Not allowed!








  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101

    Default

    Ive replaced the common_level_temp.ff and Treyarch.bik

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    38
    Points
    83
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    38
    Points
    83

    Contact info:

    Youtube Channel: Youtube.com/Justicetheninja

    Default

    No clue!

    Quote Originally Posted by leaker123 View Post
    Ive replaced the common_level_temp.ff and Treyarch.bik
    I think I found the problem... Why would you replace common_level_temp.ff... If you were trying to mod multiplayer than you were supposed to replace common_level_temp_mp.ff

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by kosjustice; 10-04-2011 at 04:44 PM.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101

    Default

    sorry i forgot the mp, but i think i switched that one once, does anyone have the original one?

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet BroKen's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    41
    Points
    71
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    41
    Points
    71

    Default

    idk if this will work but get the original scrubbed BO game and try loading it with out changing anything to it, if campain works then you can change the .ff file first, see if it works and then try changing the other one, if campain doesnt work when its the scrubbed game alone then theres something wrong with your scrub file. just trying to help

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101

    Default

    i dont have the original disk cuz i use the usb so if anyone just has the original one that would help me

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Nooblet BroKen's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    41
    Points
    71
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    41
    Points
    71

    Default

    Quote Originally Posted by leaker123 View Post
    i dont have the original disk cuz i use the usb so if anyone just has the original one that would help me
    you mean like the game disc?? and you shouldnt need it, if your running it through USB and you have the original downloaded version you can just put that file on the USB and load it from there, do you get what i mean?

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    62
    Points
    101

    Default

    I mean I returned the game but I have it on my USB so I can mod the game but I accidentally replaced the common_level_temp.ff ...so I just need the original one for everything to work right

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    #Rattpack
    Peace, Love, and Positivity
    JROD7oh7's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    2,779
    Points
    4,674
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Playboy Mansion
    Posts
    2,779
    Points
    4,674
    Gamer IDs

    PSN ID: JROD_707

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/JROD7oh7?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by leaker123 View Post
    I mean I returned the game but I have it on my USB so I can mod the game but I accidentally replaced the common_level_temp.ff ...so I just need the original one for everything to work right
    You know how you get your ISO in parts?
    Do you still have the ISO in parts?

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:26 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.