Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Wtf?

  1. #1
    I <3 Lax Badboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
    Gamer IDs

    Steam ID: xXArchdukeXx

    Default Wtf?

    I bought (Yes, BOUGHT) call of duty back ops for PC today. I downloaded it and everything. I went to play and it started to lag like crazy the second i opened multiplayer up. It froze and gave me an error message that was wicked long. How do i fix this? Is it my graphics card?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Help support me and earn money for yourself with your free time! http://points2shop.com/

  2. #2
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    More than likely it's your graphics card, what are your specs?

    0 Not allowed! Not allowed!








  3. #3
    The Quiet One. 0zzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,171
    Points
    7,514
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,171
    Points
    7,514

    Default

    If you google the error message chances are some one before you has had it and has resolved the problem.

    0 Not allowed! Not allowed!
    There's a difference between us. You think the people of this country exist to provide you with position. I think your position exists to provide those people with freedom. And I go to make sure that they have it.

    Free bitcoin's referal link

    Site BBcodes

  4. #4
    I <3 Lax Badboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
    Gamer IDs

    Steam ID: xXArchdukeXx

    Default

    OS: Windows XP professional With SP3

    Hard drive 300Gb

    AMD Athlon 2650e processor

    NVIDIA GeForce 6200

    8GB DDR3 memory

    That's all i know about it.

    Quote Originally Posted by 0zZy View Post
    If you google the error message chances are some one before you has had it and has resolved the problem.
    I've been Googling, i can't find anything.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Help support me and earn money for yourself with your free time! http://points2shop.com/

  5. #5
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    8GB RAM? Pretty sweet, I presume then you're using 64bit.

    0 Not allowed! Not allowed!








  6. #6
    I <3 Lax Badboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
    Gamer IDs

    Steam ID: xXArchdukeXx

    Default

    Not sure, we just got this 3 months ago. I can't find the manual on it either.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Help support me and earn money for yourself with your free time! http://points2shop.com/

  7. #7
    I'ma Fuckin Scalie

    Feckless.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,066
    Points
    8,699
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    F̷̧̨̙̞̱̥̓̄̂ͯ̃ͬ̚̚͟U&#
    Posts
    3,066
    Points
    8,699
    Gamer IDs

    Gamertag: XEFDragon Steam ID: SketchyDragon

    Default

    I can already tell it's your processor and your video card.

    Your processor which is at 1.6 GHz won't do games that well, and your graphics card which is at 256MB or 512MB which runs around 700MHz with DDR2 memory depending on which card you have, (they have different amounts of memory for the same card...) Also your graphics card processor, won't be fast enough to handle the game either.

    0 Not allowed! Not allowed!
    P R O F E S S I O N A L S H I T P O S T E R



  8. #8
    The Quiet One. 0zzy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,171
    Points
    7,514
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4,171
    Points
    7,514

    Default

    Did u check the blops pc version of the game website? It will most likely have a error code shelp section, if you look hard enough.

    0 Not allowed! Not allowed!
    There's a difference between us. You think the people of this country exist to provide you with position. I think your position exists to provide those people with freedom. And I go to make sure that they have it.

    Free bitcoin's referal link

    Site BBcodes

  9. #9
    I <3 Lax Badboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Nu Yawk
    Posts
    868
    Points
    3,481
    Gamer IDs

    Steam ID: xXArchdukeXx

    Default

    I kind of figured that as games like TF2 and Minecraft run perfect with no lag at all. How much do you think it would cost to upgrade?

    0 Not allowed! Not allowed!
    Help support me and earn money for yourself with your free time! http://points2shop.com/

  10. #10
    Designer
    Programmer
    Smiley's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463

    Default

    I would upgrade your processor.

    Goto newegg.com

    EDIT: My bad, didn't see Dragons post. But goto newegg website.

    Sent via "0V3RACHI3V3R's" Android (Houston,TX)

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Smiley; 10-11-2011 at 12:58 PM.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:07 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.