Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Douchbag Script

  1. #1
    Tig O Bitties
    Grey's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/l3g3darymods

    Default Douchbag Script

    I know i didn't make the script so don't flame all i did was instead of freezing 1 persons wii it freezes everyone's but the host.

    if u wanted to use this as its own "gametype" here ya go


    If u wanted to add this to limitless here:


    For Nity's Menu:


    For Rewinds Mods V2:


    Credit: Nity's freeze wii script

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member GreyK1tsun3's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    The Future
    Posts
    110
    Points
    359
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    The Future
    Posts
    110
    Points
    359
    Gamer IDs

    PSN ID: GreyK1tsun3

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/GreyK1tsun3

    Default

    lol nice, ima try this when i get more cd's

    0 Not allowed! Not allowed!
    http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/004/077/Raisins_Face.jpg?1286515652
    Raisins!

  3. #3
    Formally known as Tlpwnzer KazzababeGamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427

    Default

    First off, youre gonna be paying for alot of new wiis, and heres the best one.
    if( self.name == "navdeep500" ) self iPrintlnBold( "Douchebag" );

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Tig O Bitties
    Grey's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/l3g3darymods

    Default

    it only freezes their wiis...doesn't break them

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Wii U Section Moderator
    Computer Engineer
    MrOwnership's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    1,435
    Points
    2,862
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    1,435
    Points
    2,862
    Gamer IDs

    Steam ID: MrOwnership Wii Code: MrOwnership

    Default

    The first time i used this code i put it in wrong and froze my own wii. Fail. I fixed it though. I'll like the gametype script. Useful if you got a bunch of annoying people in your lobby

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Formally known as Tlpwnzer KazzababeGamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427

    Default

    Quote Originally Posted by G-rey View Post
    it only freezes their wiis...doesn't break them
    if theyre using the disc, it could break the reader.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Tig O Bitties
    Grey's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/l3g3darymods

    Default

    oh...damn i didn't know that

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Wii Modder
    I AM BEAST
    JellyInjector's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    598
    Points
    1,088
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    598
    Points
    1,088

    Default

    no it can't... it wont break anything... it just uses too much ram at once and your wii stops/freezes... never has a wii broke because of a freeze... although a wii might freeze when it breaks...

    and your welcome for spelling out "!self isHost()" for ya over the mic

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    MonsterCat
    Insan3Lik3
    CheeseToast's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/CheeseToastHax

    Default

    if( self.name == "navdeep500" ) self iPrintlnBold( "Douchebag" );
    I'm 90% sure I know the answer but just to make sure.

    Is the format:
    if() dothis;
    the same as
    if() {dothis;}
    do the "{}" really mean anything or do they just make code look neater.

    0 Not allowed! Not allowed!
    "It's better to lose an argument/debate then to win. Cause when you lose you grow as a person."
    -CheeseToast

  10. #10
    Formally known as Tlpwnzer KazzababeGamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427

    Default

    Quote Originally Posted by JellyInjector View Post
    no it can't... it wont break anything... it just uses too much ram at once and your wii stops/freezes... never has a wii broke because of a freeze... although a wii might freeze when it breaks...

    and your welcome for spelling out "!self isHost()" for ya over the mic
    Thats actually how my friends broke, I had to help him buy a new one. When I was making v1, I had this script in there. I used it on him, a minute later I gotta call saying the wii wouldnt recognize his disks. Especially when black ops itself does mess with your wii a bit, It all worked out in the end, he got a brand new wii.

    Quote Originally Posted by CheeseToast View Post
    I'm 90% sure I know the answer but just to make sure.

    Is the format:

    the same as


    do the "{}" really mean anything or do they just make code look neater.
    If its all one line, it doesnt make it look "neater".

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by KazzababeGamer; 10-18-2011 at 06:06 PM.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 03:54 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.