Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Android Fanatic. MaXx's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Points
    161
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Points
    161
    Gamer IDs

    PSN ID: Maximee91 Steam ID: maximee9

    Question [HELP] Iso doesnt show up in usb loaders

    I got a small problem.
    My black ops iso doesnt show up in usb loader gx and wont load in neogamma (i press A , nothing happens)
    This is how my iso is in my usb http://prntscr.com/3mr3y
    1 week ago i used the same iso and it worked fine, now it just doesnt show up.
    I also tried putting the iso in the wbfs file but it doesnt work.
    Help me please :confused:

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    MonsterCat
    Insan3Lik3
    CheeseToast's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/CheeseToastHax

    Default

    I used to play games from neogamma but then 1 day it wouldn't worked, I tried the different versions but yeah, the usb wouldn't load.

    0 Not allowed! Not allowed!
    "It's better to lose an argument/debate then to win. Cause when you lose you grow as a person."
    -CheeseToast

  3. #3
    Member Xtermination's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Atlanta
    Posts
    324
    Points
    609
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Atlanta
    Posts
    324
    Points
    609
    Gamer IDs

    PSN ID: ROLONRECORDS

    Default

    Put the ISO in the folder then rename the ISO to SC7E52

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Android Fanatic. MaXx's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Points
    161
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Points
    161
    Gamer IDs

    PSN ID: Maximee91 Steam ID: maximee9

    Default

    Quote Originally Posted by Xtermination View Post
    Put the ISO in the folder then rename the ISO to SC7E52
    I putted SC7P52 because i'm pal. I'm going to try it out brb.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    MonsterCat
    Insan3Lik3
    CheeseToast's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Calgary, Alberta, Canada
    Posts
    4,684
    Points
    4,169

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/CheeseToastHax

    Default

    hes using neogamma, wbfs...

    0 Not allowed! Not allowed!
    "It's better to lose an argument/debate then to win. Cause when you lose you grow as a person."
    -CheeseToast

  6. #6
    Android Fanatic. MaXx's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Points
    161
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    76
    Points
    161
    Gamer IDs

    PSN ID: Maximee91 Steam ID: maximee9

    Default

    It worked! But my menu gave me a server script compile error. NVM it worked. thanks Xtermination . I'd rep you if i know how :p

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:38 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.