Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    63
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    63

    Default [HELP] Command Code for MW:Reflex

    Hi,

    Well... i got a command code for MW:reflex and work very, very nice !!... but, the code rename my Custom Class name (all them)... and don't like. :boo:

    How can I delete that part of the code to not rename my Custom Classes name ?

    this is the code:

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by patotu; 10-25-2011 at 10:21 AM.

  2. #2
    Designer
    Programmer
    Smiley's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Behind You
    Posts
    1,081
    Points
    1,463

    Default

    You're really asking for code rewrite? All you have to do is go to the custom class you wanna change the name on, go to the bottom where it says "rename", change to your liking.

    It really don't matter the name though.. only you see this.

    Sent via "0V3RACHI3V3R's" Android (Houston,TX)

    0 Not allowed! Not allowed!
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.
    I did it for the lulz.

  3. #3
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Quote Originally Posted by OverAchiever View Post
    You're really asking for code rewrite? All you have to do is go to the custom class you wanna change the name on, go to the bottom where it says "rename", change to your liking.

    It really don't matter the name though.. only you see this.

    Sent via "0V3RACHI3V3R's" Android (Houston,TX)
    You don't need to rewrite the code. You can just take out the part of the code that renames your classes..

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Wrong, and wrong.

    Command codes are different, they use the button configs to trigger said hacks, you can't just take out a portion of the code hoping its the class name modifier. You'd have to rewrite it.

    Also, I've made a code like this, and no matter how many times you change the name of your class (or as far as I've seen) it will always change back to the modded name due to the button config triggering it.

    Look for a tut on how to make/edit cmd's or find someone nice enough to rewrite it for you.

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  5. #5
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    63
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    63

    Default

    Thanks for reply...

    Quote Originally Posted by OverAchiever View Post
    You're really asking for code rewrite? All you have to do is go to the custom class you wanna change the name on, go to the bottom where it says "rename", change to your liking.

    It really don't matter the name though.. only you see this.

    Sent via "0V3RACHI3V3R's" Android (Houston,TX)
    ok ... I renamed the class name, But, when turn off/on Wii, Class name change again code because.

    Quote Originally Posted by PoptartHunter View Post
    You don't need to rewrite the code. You can just take out the part of the code that renames your classes..
    how make this ?

    Quote Originally Posted by xCrimsoNx View Post
    Wrong, and wrong.

    Command codes are different, they use the button configs to trigger said hacks, you can't just take out a portion of the code hoping its the class name modifier. You'd have to rewrite it.

    Also, I've made a code like this, and no matter how many times you change the name of your class (or as far as I've seen) it will always change back to the modded name due to the button config triggering it.

    Look for a tut on how to make/edit cmd's or find someone nice enough to rewrite it for you.
    This is beyond my knowledge... if I can not change, i guess I'll have to use the code as it is. I have no idea how to modify the code.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    63
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    63

    Default

    OK... I have identified the position of the texts (missing one, text "Shit"... i can't find)... what i do now ?, deleted code line or replace the code characters ?

    112.- 015E3510 04245D69 ---- > ⓒ①$]iiFLY
    113.- 69464C59 220D0A73

    116.- 2249616D 20043333 ---- > Iam ①337
    117.- 37220D0A 73657420

    120.- 4801106B 046E6720 ----> Hⓐⓒk①ng clⓐss
    121.- 636C0173 73220D0A

    124.- 73733420 225E3153 ----> Shit
    125.- 5E35685E 33695E32
    126.- 74220D0A 73657420

    128.- 61737335 20220102 ---- > ⓐ-②①Nunkchu Wiimote ⓐ-
    129.- 03040506 07080102

    please, help me!!!.

    Note: I edited de first post and added a imagen
    EDIT: text identified "Shit".

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by patotu; 10-26-2011 at 02:28 AM.

  7. #7
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Either try removing those lines or open it up with.. ermm... forgot the program... but try removing the lines or changing them

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  8. #8
    *NUKE PWNS*
    *HATERS GONNA HATE?!*
    iNuKE's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Some where playing PAINTBALL !!!!
    Posts
    273
    Points
    519
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Some where playing PAINTBALL !!!!
    Posts
    273
    Points
    519
    Gamer IDs

    Gamertag: iNUKE PSN ID: iNUKE Steam ID: iNUKE

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/NuK3ism?feature=mhee

    Default

    would you be able to with hxd or should i not even bother?
    Quote Originally Posted by xCrimsoNx View Post
    Either try removing those lines or open it up with.. ermm... forgot the program... but try removing the lines or changing them

    0 Not allowed! Not allowed!

    HATERS GONNA HATE
    MW3 Ally Code *pm me so i know who added me*
    0015-2584-4684

  9. #9
    Nooblet
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    63
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    28
    Points
    63

    Default

    OK... i try deleted part of code... and the Wii freeze. finally, the code can not be changed in size. I will try changing character by character... I will tell.

    on the other hand, Does a complete list of command codes exist?... like: god, give ammo, noclip, notarget... etc.

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Just say no to drugs hell nah I ain't listen Drugs's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /r/Pokmon
    Posts
    3,565
    Points
    2,721
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    /r/Pokmon
    Posts
    3,565
    Points
    2,721
    Gamer IDs

    Gamertag: Spin Master PSN ID: xTiPToN_- Steam ID: xTipton

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/users/xTiPToN

    Default

    Ok, Here you go. This is a complete Modern Warfare Reflex Mod Menu code.
    It has the following features...

    [NON HOST Features]
    -God Mode
    -Infinte Ammo
    -No Clip
    -Default Weapon

    [HOST ONLY Features]
    -Change Game Time Speed (refer to instructions for more)
    -Fast restart
    -XP lobby (see instructions for XP values)



    +Rep if this is helpful!

    0 Not allowed! Not allowed!
    Not a drug addict.

    | Wiki | Site Problems | Soundcloud | MTV Artist Page |

    PM @Tony for free Netflix Accounts

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:58 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.