Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Member Hellnuke's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
    Gamer IDs

    Gamertag: L3gitStoner420 PSN ID: Hellnuke Steam ID: Hellnuke

    Contact info:

    Youtube Channel: TheHellnuke

    Default Summit map freezing help.

    Ok I tried every map and for some reason summit keeps freezing when trying to start the match can someone please help?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Quote Originally Posted by gary15 View Post
    Ok I tried every map and for some reason summit keeps freezing when trying to start the match can someone please help?
    More info please. Are you using mods? If so, some mods only work for certain maps.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member Hellnuke's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
    Gamer IDs

    Gamertag: L3gitStoner420 PSN ID: Hellnuke Steam ID: Hellnuke

    Contact info:

    Youtube Channel: TheHellnuke

    Default

    it always worked in the past with this mod menu. i added the gametype make 'em fall and that might be why and i dont know how to fix it.

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Quote Originally Posted by gary15 View Post
    it always worked in the past with this mod menu. i added the gametype make 'em fall and that might be why and i dont know how to fix it.
    Just copy and paste the gametype and take it out. What mod menu did you add it to?

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member Hellnuke's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
    Gamer IDs

    Gamertag: L3gitStoner420 PSN ID: Hellnuke Steam ID: Hellnuke

    Contact info:

    Youtube Channel: TheHellnuke

    Default

    darth v2
    Quote Originally Posted by PoptartHunter View Post
    Just copy and paste the gametype and take it out. What mod menu did you add it to?

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Quote Originally Posted by gary15 View Post
    darth v2
    Whats the base of darth v2? I'm assuming darth v2 is an edit.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by PoptartHunter; 10-25-2011 at 02:55 PM.

  7. #7
    Member Hellnuke's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
    Gamer IDs

    Gamertag: L3gitStoner420 PSN ID: Hellnuke Steam ID: Hellnuke

    Contact info:

    Youtube Channel: TheHellnuke

    Default

    yes and the base is fxLegacy v3.00 coded by Trentlio
    Quote Originally Posted by PoptartHunter View Post
    Whats the base of darth v2? I'm assuming it's an edit.

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Quote Originally Posted by gary15 View Post
    yes and the base is fxLegacy v3.00 coded by Trentlio
    Did you make sure to have the gsc with the gametype included in Globallogic?

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Member Hellnuke's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
    Gamer IDs

    Gamertag: L3gitStoner420 PSN ID: Hellnuke Steam ID: Hellnuke

    Contact info:

    Youtube Channel: TheHellnuke

    Default

    yes but that wouldent make it to were summit wont work on anything.
    Quote Originally Posted by PoptartHunter View Post
    Did you make sure to have the gsc with the gametype included in Globallogic?

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Member Hellnuke's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    173
    Points
    272
    Gamer IDs

    Gamertag: L3gitStoner420 PSN ID: Hellnuke Steam ID: Hellnuke

    Contact info:

    Youtube Channel: TheHellnuke

    Default

    It says Awaiting Challenges...0 that's were it freezes.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:40 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.