Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: sceen frezze

  1. #1
    Nooblet lil dragon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    18
    Points
    39
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    18
    Points
    39

    Default sceen frezze

    after i just dowload mod menu ,the scren just froze?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Formally known as Tlpwnzer KazzababeGamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427

    Default

    Get a new .Iso, you probably corrupted it.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Blink 182 Give Me Boners mynameisjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,377
    Points
    3,107
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,377
    Points
    3,107
    Gamer IDs

    Gamertag: JennaTollzZ PSN ID: OmmNomNomNomNom-

    Default

    is it your computer or wii?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Formally known as Tlpwnzer KazzababeGamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427

    Default

    Quote Originally Posted by mynameisjosh View Post
    is it your computer or wii?
    What do you think?

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Blink 182 Give Me Boners mynameisjosh's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,377
    Points
    3,107
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,377
    Points
    3,107
    Gamer IDs

    Gamertag: JennaTollzZ PSN ID: OmmNomNomNomNom-

    Default

    idk, wii? nvrmind im not gunna argue with some one smarter than me

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet lil dragon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    18
    Points
    39
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    18
    Points
    39

    Default

    what do u mean get a new iso

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Formally known as Tlpwnzer KazzababeGamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427

    Default

    Quote Originally Posted by lil dragon View Post
    what do u mean get a new iso
    Download a new black ops .Iso.
    The one you have is broken.

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Quote Originally Posted by lil dragon View Post
    after i just dowload mod menu ,the scren just froze?
    Does it freeze at loading? If so download Cios Installer Rev21 and Wad Manager. First you want to run cios installer and choose iOS 236 to load the app. Next, choose base 57. After that install into iOS 249. Those steps will patch the iOS so it is ready to use with wad manager. Now get cios 224 base 57 and install it into iOS 249's slot with wad manager. Then it should load up without problems

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Nooblet lil dragon's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    18
    Points
    39
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    18
    Points
    39

    Default

    i dont want to be a noob tho but i dont get what u r saying?:huh:

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Does it freeze at the loading screen? I'll try to explain it in simpler terms.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:45 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.