Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Active Member Wes's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    685
    Points
    1,116
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    685
    Points
    1,116
    Gamer IDs

    PSN ID: xWesleyCL

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/TechyL33T Kik Username: JayyGreen69

    Default [Request] Black oPs PC

    Can Someone show me a tutorial on how to get call of duty black ops pc, I have the iso downloaded it is extracting into the game, do i need steam for it?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2

    Retired Prophet
    ToxicJew.'s Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S̢͎̳̞̲͈̪̳̻ͮͩt̟̳̏ͬ̔&#
    Posts
    7,781
    Points
    7,586

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/kennethbgoodin

    Default

    Step one: Google it.
    Step two: Enjoy the game you just got following the steps on the google results.

    EDIT: There, i did step one for you! Here

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ToxicJew.; 10-29-2011 at 04:32 PM.
    ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ็็็็็༼ ຈل͜ຈ༽ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

  3. #3
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Moved to PC Gaming.

    0 Not allowed! Not allowed!








  4. #4
    Member Punk's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    BT5 (Linux)
    Posts
    236
    Points
    711
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    BT5 (Linux)
    Posts
    236
    Points
    711

    Default

    I used to play on PC prior to me getting PS3 I have the game and the serial number to the game so if you get to the point to where you need serial number I would be more than happy to give it to you all.

    It requires Shadar Model 3.0 of higher!

    0 Not allowed! Not allowed!

    Quote Originally Posted by Russ View Post
    It isn't trolling. It is you being a stuck up lil bitch who thinks he is king of the mods.
    *To see some of my codes click the spoiler*

  5. #5

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 05:57 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.