Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In Your Hoe
    Posts
    53
    Points
    143
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In Your Hoe
    Posts
    53
    Points
    143

    Default L96a1 Rapid Fire WORKING

    iuse the search bar to look for this code and itryed many of them but when i shoot with l9 it shoot once the it like freezez and shake and wont shoot again can somebody post a working rapid fire code plzz

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In Your Hoe
    Posts
    53
    Points
    143
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    In Your Hoe
    Posts
    53
    Points
    143

    Default

    never mind got one

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Frozenbit.io Vintage's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291

    Default

    Use this but need the master code

    Rapidfire (guns,knife,nades,etc.)[strakn]:
    48000000 80002FFC
    DE000000 80008180
    140003D8 00000000
    E0000000 80008000

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    fear_bot
    Guest

    Default

    You could just pickup a dropped weapon, then pick your L96A1 back up.


    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member kwaq's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    eying you at the end of the bar
    Posts
    200
    Points
    558
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    eying you at the end of the bar
    Posts
    200
    Points
    558

    Default

    Quote Originally Posted by HAXZing V3N0M View Post
    Use this but need the master code

    Rapidfire (guns,knife,nades,etc.)[strakn]:
    48000000 80002FFC
    DE000000 80008180
    140003D8 00000000
    E0000000 80008000
    I used that one and it did the same ting. The l96A1 wouldn't fire again. I would have to drop it and pick it back up.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Frozenbit.io Vintage's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291

    Default

    Yeah its just the way that gun reloads so u really can't help that so just use a different gun I don't know a way around that

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Wii Coder strakn's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    159
    Points
    669
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    159
    Points
    669

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/strakn

    Default

    There's a few weapons that dont agree with rapidfire codes.

    L96, China Lake, Masterkey

    I dont think its worth the effort to try and fix this for only a few weapons, personally I would just use the PSG1.

    I will however make it so my rapidfire code is disabled if you are using the L96 or china lake. Then at least you can still use them properly instead of not at all.

    0 Not allowed! Not allowed!


    ALL MY PUBLIC CODES -->http://adf.ly/2yHx7

  8. #8
    Frozenbit.io Vintage's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291

    Default

    Well strakn u have the best codes but can you make them nonhost

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Wii Coder strakn's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    159
    Points
    669
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    159
    Points
    669

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/strakn

    Default

    Quote Originally Posted by HAXZing V3N0M View Post
    Well strakn u have the best codes but can you make them nonhost
    Some things just can't be done.

    0 Not allowed! Not allowed!


    ALL MY PUBLIC CODES -->http://adf.ly/2yHx7

  10. #10
    Frozenbit.io Vintage's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Behind you
    Posts
    4,256
    Points
    6,291

    Default

    Quote Originally Posted by strakn View Post
    Some things just can't be done.
    Well my problem is my wifi connection sucks would that take a new mastercode to do that if it could be done

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:23 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.