Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member STrEak's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167

    Default Message for Strakn. Help me :(

    Hi Strakn i like so much your codes keep the good work .... but i got a problem with three of your codes (others works perfectly so cool).

    This are codes i having problems:

    1- Freeze a player [strakn]
    20E99CA8 00000000
    04EB3A00 0000000A
    28200EE1 00008000
    C0000000 0000001B
    39600000 3D8080EB
    818C3A00 2C0C0000
    41820050 2C0C0001
    41820054 2C0C0002
    41820058 2C0C0003
    4182005C 2C0C0004
    41820060 2C0C0005
    41820064 2C0C0006
    41820068 2C0C0007
    4182006C 2C0C0008
    41820070 2C0C0009
    41820074 48000078
    3D8080AA 916CA724
    4800006C 3D8080AA
    916CD104 48000060
    3D8080AA 916CFAE4
    48000054 3D8080AA
    916C24C4 48000048
    3D8080AA 916C4EA4
    4800003C 3D8080AA
    916C7884 48000030
    3D8080AB 916CA264
    48000024 3D8080AB
    916CCC44 48000018
    3D8080AB 916CF624
    4800000C 3D8080AB
    916C2004 4E800020
    E0000000 80008000

    2-No Clip (this code works when i press HOME it activates perfectly but when i wana stop using no Clip the code dosent get off i keep being No Clip and i press home and nothing keeps being no Clip)

    No Clip [strakn]
    28200EE0 00008014
    48000000 80002FFC
    DE000000 80008180
    14002C24 00000000
    CC000000 00000001
    14002C24 60000001
    E0000000 80008000

    3- Your Force Host frezee my Wii (i dont got the code now )



    I will apreciate very much you help me with this and i wana know if you could make a Rapid fire non host for me (if you can)

    Keep the good WORK you awsome

    Freeze a player dosent work i press Home when pointing to somewhone and nothing dosent frezee the player

    Help!!

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Bot; 11-02-2011 at 10:10 PM. Reason: Posts Merged
    IM SEXY AND I KNOW IT BITCH!!!!!!
    ADD ME ON MW3 NOW: 1706-4882-2686

  2. #2
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Dude chill out...

    The force host is most likely patched, nothing we can do.

    Many people have had issues with the freeze a player, and I haven't used it so I can't help.

    The noclip, are you using the noclip you only, AND the noclip everyone? If so, change the activators and deactivators and you'll be golden.

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  3. #3
    Member STrEak's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167

    Default

    ok Thanks

    0 Not allowed! Not allowed!
    IM SEXY AND I KNOW IT BITCH!!!!!!
    ADD ME ON MW3 NOW: 1706-4882-2686

  4. #4
    Wii Coder strakn's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    159
    Points
    669
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    159
    Points
    669

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/strakn

    Default

    I could have sworn I replied to this thread.

    anyway

    1.Freeze a Player: you must be host, you must have the home button pressed while your rectile is on another player(it will turn red). If you hold in the home button you can wave your rectile around freezing all who it touches. If you are using it right and it doesn't work I don't know what to say, it works for me and many others, try it as the only code on in ct and see if you can freeze the bots.

    2.No Clip: I don't know how you are activating my No Clip with the home button. The code you posted has a button activator line of 28200EE0 00008014 which mean you would have to press [HOME and PLUS and DOWN] at the same time to turn it on/off. It sounds like you might be using another no clip as crimson stated.

    3. I have never released a force host so I cant help you at all with that. But if you look around you can find a working one easily.

    0 Not allowed! Not allowed!


    ALL MY PUBLIC CODES -->http://adf.ly/2yHx7

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 06:41 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.