Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Member STrEak's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167

    Default Always Host Trick BO Help

    Hi everyone well days ago a guy told me that if you go on youtube and upload (Large Video recommended) i can be Host the 99% of time but my problem its that i can only make my own lobby at Free for all and Wager Matches (for max of 6-8 people) and in matches of 10 max people never joins it says Joining Game lobby.... and thats all, can somewhone please tell me how i can be the Host on the other matches and why it dosent join them?:glare:

    0 Not allowed! Not allowed!
    IM SEXY AND I KNOW IT BITCH!!!!!!
    ADD ME ON MW3 NOW: 1706-4882-2686

  2. #2
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Cancel the upload once you get host, and then it will allow people to join.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by PoptartHunter; 11-02-2011 at 03:43 PM.

  3. #3
    Member STrEak's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167

    Default

    What you mean? So i have to enter any match for example Free for all and when it opens the new game lobby i cancel the Upload and then left free for all and enter matches like Demolition and i will be the Host in there? Cause my problem its that i can only enter Free for all and not matches of 10 people like Demolition it says Joining game lobby then it says again and again then it left and i get a message: No Matches Founded please try again. Only at 10 people matches

    0 Not allowed! Not allowed!
    IM SEXY AND I KNOW IT BITCH!!!!!!
    ADD ME ON MW3 NOW: 1706-4882-2686

  4. #4
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    You start the upload before finding a match, then you wait until it opens up a new lobby for you, then you cancel the upload and you will be host. You can't switch gametypes or you'll lose host and have to do the process again.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by PoptartHunter; 11-02-2011 at 03:54 PM.

  5. #5
    Member STrEak's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167

    Default

    But it is posibble to open new game lobby at Demolition and 10 max people matches?

    0 Not allowed! Not allowed!
    IM SEXY AND I KNOW IT BITCH!!!!!!
    ADD ME ON MW3 NOW: 1706-4882-2686

  6. #6
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Yep, you can use the method for any gametype.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    Lol Poptart. Thats all I gotta say....
    BUT!!!!! try also downloading a large file that is about 4GB of data. Now when you download it of something that size you well definitely get host

    0 Not allowed! Not allowed!


  8. #8
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Why lol? Downloading a big file won't do anything. Host is chosen by upload speed not download speed, lol. When you are uploading a video you are basically pinging yourself hence making you host. I don't know why you say lol because it actually works.

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Member STrEak's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167

    Default

    Ok guys im gona try iy out

    0 Not allowed! Not allowed!
    IM SEXY AND I KNOW IT BITCH!!!!!!
    ADD ME ON MW3 NOW: 1706-4882-2686

  10. #10
    Banned
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    ');DROP TABLE 'users';--
    Posts
    737
    Points
    1,710

    Default

    Instead of uploading a large video just UDP Flood your router with like 10 DATA's, it'll have the same affect.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:14 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.