Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1
    Member STrEak's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    130
    Points
    167

    Default MWR codes in MW3?

    Hi guys, well i just heared that maybe MWR Codes could work on MW3 and i dont know if its true do anyone has try iy anyway and see if it works?

    0 Not allowed! Not allowed!
    IM SEXY AND I KNOW IT BITCH!!!!!!
    ADD ME ON MW3 NOW: 1706-4882-2686

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    65
    Points
    162
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    65
    Points
    162

    Default

    I tried none of them works

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    Well of course they dont work. They have different game ID's, activators, and other stuff. And plus its MW3. Nothing works in that game

    0 Not allowed! Not allowed!


  4. #4
    Las Vegas 702
    Lakers 4 Life.

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153

    Default

    Lol ive explaineed this in my previous post...mwr and mw3 dont have the same ram dump try porting them

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by volcom89 View Post
    Lol ive explaineed this in my previous post...mwr and mw3 dont have the same ram dump try porting them
    Well you explained that wrong...

    This will not work. Mwr and mw3 have different adresses for stuff, which is almost a guarentee.

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  6. #6
    Las Vegas 702
    Lakers 4 Life.

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153

    Default

    It depends crimson for some codes the adress or hex could remain the same most likely the hex changes instead of the adress..ive ported codes from socom fireteam bravo 1 to 2 .... and this is like mw2 to 3 hmm think about it

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by volcom89 View Post
    It depends crimson for some codes the adress or hex could remain the same most likely the hex changes instead of the adress..ive ported codes from socom fireteam bravo 1 to 2 .... and this is like mw2 to 3 hmm think about it
    No, your retarded. The hex value that you write to the adress won't change unless your running it through a breakpoint or whatever, its the adress that changes. If the adress doesn't change, how come demons over head name modifier is different adresses then the one I have?

    Maybe you just got the 'hex' and adresses mixed up, what do you mean by hex? Hex is a number type, base 16 where our normal numbers are 10 I think, or something like that. There are two parts of a code, both of which are usually in hex. Ex:
    04uradresshere theamountyouwritetothatadress
    ...

    Porting wouldn't do anything according to you, because when you port you change the adress, and if the adress didn't need to be changed then the code would work. So with you saying you ported codes from game to game means you changed the adress, but you say the adresses don't change...

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  8. #8
    Las Vegas 702
    Lakers 4 Life.

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153

    Default

    The adress is the first part of and the hex is the second part of the code for both wii and psp..heres an ex of me porting a code...need for speed carbon acceleration hack 0x001B1300 0x3C064080 <hex value now ported to need for speed undercover acceleration hack 0x001DE24C 0x3C064080 same hex different adress working 100% so porting works for psp idk bout wii but im sure something similar can be done with wii game ram dumps

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    Not all codes are made from RAM dumps.

    0 Not allowed! Not allowed!


  10. #10
    Las Vegas 702
    Lakers 4 Life.

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Lounging on your moms couch
    Posts
    870
    Points
    1,153

    Default

    Lol i kno true but porting is not making codes its simply using the code that already exists to find the new value in a different game

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 04:53 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.