Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    284
    Points
    493
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    284
    Points
    493

    Default Hosting MW3 Matches

    So I dont understand...Do I need to Change my Nat Type to Open to Host Matches and Spec Ops?
    this is so stupid imo, MY ISP doesnt support portforwarding so how the fuck am i suppose to do that ?

    Why is it only mw3 which does that ? Non of the previous COD games required to open the nat type at all :S

    Would somebody explain to me please ?



    And nty, I dont need a stupid guide on how to change nat type,I know how to but my ISP just closes that feature :@

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Per Aspera Ad Inferi ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,618
    Points
    8,667
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,618
    Points
    8,667

    Default

    My NAT type was strict and I changed it to moderate and it works better now, but it worked fine before even when it was strict. I could host in spec Ops and online perfectly still.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    284
    Points
    493
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    284
    Points
    493

    Default

    my isp doesnt support PFing or open ports
    is using a vpn works at all :O ?
    any solution :S

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 07:02 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.