Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    116
    Points
    371
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    116
    Points
    371

    :3 [HELP] Neo Gamma Codez and USB FLash [HELP]

    OKay SO this Is what i did Instead of using Usbloader gx or CFG usb loader i used Neo gamma Okay so I Went to Wii CHeat COde manager and made GCT file And put it on my codes file and i Have the orgianl ff file for Call of dUTY modern warefare3.I just need to know what settings to put on neogamma to run MW3 ISO on my USB flash drive and use my codes [PLZ REPLY]

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Strike; 11-26-2011 at 03:30 AM.

  2. #2
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Just go into setting and turn on Ocarina and set your hooktype to OSsleepthread. Put the gct file in the same codes folder that you use for Gecko OS.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    116
    Points
    371
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    116
    Points
    371

    Default

    Okay I lloaded the game up With the USb and it said codes found and it just froze at the loading screen

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Does it freeze at the loading screen without using codes? If not, you are probably using patched codes.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    116
    Points
    371
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    116
    Points
    371

    Default

    No I load the Game up From USB and THen it is Found Codes. Applying but then it freezes on the loading screen and when i load the game from my usb flash drive it doesn't freeze on the loading screen do you know why and if you do plz tell me what to do

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    One or some of your codes are causing the game to crash/not load. If you only have a few try to test them and find out which one is causing you problems.

    0 Not allowed! Not allowed!








Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 10:59 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.