Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Points
    24
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Points
    24

    Default Stuck at loading screen

    ok ive done everything im suppose to do. now when i load my configurable usb loader it loads but i get stuck at the loading screen. any ideas?

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    You'll need to use ciOS Installer to get a base. Run the application and when it asks for the base iOS, choose iOS 57.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Nooblet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Points
    24
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Points
    24

    Default

    thanks

    i have configurable usb loader do i need usb loader gx or neogamma or what usb loader do you recommend?

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    They are all pretty much the same, just minor GFX differences - I believe PoptartHunter prefers Configurable USB Loader, I personally use USB Loader GX.

    0 Not allowed! Not allowed!








  5. #5
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    I'd stick with configurable USB loader if I were you. It seems to have the most simplicity.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Points
    24
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    6
    Points
    24

    Default

    ok thanks guys ill see if it works

    ok well ive installed all that and i still get stuck at the loading screen. sorry if im irritating you guys i just need some help.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Member awpwner34's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    69
    Points
    154
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    69
    Points
    154

    Default

    ^ What iOS or cIOS are you running the game on

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Nooblet Jigsaw's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    10
    Points
    18
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    10
    Points
    18

    Default

    I recomend USB Loader GX. Try installing cIOS 247 with base 56. Works for me. That way you shouldnt have to keep doing the wii system update that removes cIOS 249. It saves you alot of time if you have to keep re-installing cIOS 249.

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    1010010011010101101001
    Austin .'s Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Where the Green Grass Grows. <3
    Posts
    4,830
    Points
    2,134
    Gamer IDs

    PSN ID: x-CrimsoN-x21

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/xCrimmYx?feature=mhee

    Default

    Install iOS 250 base 57 in iOS 249 slot if your getting inf. loading loop, that's what I had to do.

    0 Not allowed! Not allowed!

    1v1 (as of June) :
    Wins: 2 Losses: 0
    We accept the love we think we deserve.

  10. #10
    Nooblet smiffy9's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    18
    Points
    34
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    18
    Points
    34

    Default

    you need to install cIOS249[57]-v19 or cIOS249[57]-v20 to get past this sorry i don't have a link but try googling it.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:56 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.