Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member Ju!Ce's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    161
    Points
    318
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    161
    Points
    318

    Default CCp activator [REQUEST]

    title says it all i would prefer the activator to be home. and i was told if i have an activator the force host code will work. soo if given it should be released 2day. you will also get credit in the release 1st to post a ccp home activator. and i have used the search bar

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,383
    Points
    7,606
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,383
    Points
    7,606
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    CCP Home Activator [Clay10]
    281FD24A 00000800

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,403
    Points
    5,430
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    Well its better to be Wiimote since its universal. But for CCP its just the convenience of not reaching over 13 inches to press a button.

    0 Not allowed! Not allowed!


  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    51
    Points
    122
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    51
    Points
    122

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/KMLP589

    Default

    Quote Originally Posted by ABlackGuy View Post
    Well its better to be Wiimote since its universal. But for CCP its just the convenience of not reaching over 13 inches to press a button.
    i think that doesnt work in mw3 anymore, i had wiimote home activater while usin ccp and whenever i pressed home on wiimote nothing happended, i may be wrong, but i think it doesnt work no more

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 08:04 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.