Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56
    Points
    145
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56
    Points
    145

    Default ok, what am i doing wrong?

    ok im useing supermans mod menu located in dd.gsc, so ive signed it now when i got to privete match while loading i freeze, i dont get it whats wrong?.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    fear_bot
    Guest

    Default

    Unless it's the new one to get past the rank.gsc patch, then it won't work.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56
    Points
    145
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56
    Points
    145

    Default

    its the new 1

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Active Member DEUS's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Ur WiFi
    Posts
    617
    Points
    1,402
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Ur WiFi
    Posts
    617
    Points
    1,402

    Default

    new patch v118.4.4 rofl the old new one wouldn't work now i just got past the server but that's its. On spectating right now.

    0 Not allowed! Not allowed!

    Ignorance is contagious. It should be avoided at all times!!

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56
    Points
    145
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    56
    Points
    145

    Default

    Quote Originally Posted by DEUS View Post
    new patch v118.4.4 rofl the old new one wouldn't work now i just got past the server but that's its. On spectating right now.
    ok so when your mod menu gets done link it to me.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Active Member DEUS's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Ur WiFi
    Posts
    617
    Points
    1,402
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Ur WiFi
    Posts
    617
    Points
    1,402

    Default

    My bad ROFL, its just a update no download required mods work I must have loaded the wrong .ff too many

    0 Not allowed! Not allowed!

    Ignorance is contagious. It should be avoided at all times!!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 06:07 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.