Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: USB Loader GX

  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Points
    17
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Points
    17

    Default USB Loader GX

    Whenever I go to USB Loader GX and try to use the Ocarina loader to implement codes into a backed up Wii game (for instance, MW3), most (or all) of the codes i converted to .gct won't work. This doesn't happen when I run the codes normally through Gecko OS. Any ideas on what to configure my loader options as? By the way, my hooktype is set to ossleepthread and my Wii is on version 4.3u. I'd be very grateful for anyone who can help.

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Diehard Swaggy's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Swaggy
    Posts
    939
    Points
    912
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Swaggy
    Posts
    939
    Points
    912
    Gamer IDs

    Gamertag: pG Swarm

    Default

    its b/c there is no ossleepthread on usb loader gx use cfg usb loader and turn cheats on with the thread to ossleepthread and ure mod menu will still work

    0 Not allowed! Not allowed!
    swagswagswagswagswagswagswagswagswagswagswagswagsw agswagswagswagswagswagswagswagswagswagswagswagswag swagswagswagswagswagswagswagswagswag

  3. #3
    Homosexual
    I Love Codeleakers!
    I Love men!
    A Jesus's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    GFX Heaven
    Posts
    134
    Points
    -9,871
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    GFX Heaven
    Posts
    134
    Points
    -9,871

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/AJesus666333

    Default

    Or you could try neogamma!!!

    0 Not allowed! Not allowed!
    PLEASE ADD ME ON FACEBOOK!!!!
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100002164120399

  4. #4
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    Quote Originally Posted by Hackakid View Post
    its b/c there is no ossleepthread on usb loader gx use cfg usb loader and turn cheats on with the thread to ossleepthread and ure mod menu will still work
    Yes there is. The newer versions of USB Loader GX allow you to change the Hooktype.

    0 Not allowed! Not allowed!








  5. #5
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,589
    Points
    8,734

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    I'd recommend CFG Loader. Just make a "codes" folder containing your GCT'S and put the codes folder in the CFG Loader folder.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Points
    17
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Points
    17

    Default

    Is installing configurable USB Loader basically the same as installing USB Loader GX? I'm only asking because I can't find a tutorial on how to install CFG USB

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Curret n3wbit
    Russ's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    California
    Posts
    3,193
    Points
    3,398
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    California
    Posts
    3,193
    Points
    3,398
    Gamer IDs

    Gamertag: SSRunts PSN ID: DCCoexist Steam ID: dcrunts

    Default

    yea i would just go with everyone elses opinion if i were u and use CFG

    0 Not allowed! Not allowed!

    "Sense is not made like money, sense is had like heart, pride, and integrity."~Russ

  8. #8
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Points
    17
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Points
    17

    Default

    Lol figures this happens: I've installed all of CFG Loader correctly but when I load mw3, it infinently "loads" (animation where there is a black screen and "loading" with a changing magnitude of dotes can be seen at the bottom left of the screen). Any other ideas? :/

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Lskip Dont Double Dip
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/lskip13?feature=mhee

    Default

    Im not sure but you are probably just missing a step and thats srewing it up

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Nooblet
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Points
    17
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Points
    17

    Default

    Quote Originally Posted by Lskip13 View Post
    Im not sure but you are probably just missing a step and thats srewing it up
    I think it has to do with installing an IOS (249 to be exact). I only installed it because CFG Loader said the original IOS249 was a dud. When I installd IOS 249 again, MW3 won't load on CFG or GX Loader

    0 Not allowed! Not allowed!

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 02:44 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.