Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member SupahTurdle's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    186
    Points
    560
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    186
    Points
    560

    Default Hacked/Banned/WTF?

    ok...sooo out of nowhere I was checking the leaderboards in the lobby after my friend backed us out of a random match, then my game started lagging like crazzzy, then I got kicked out of multiplayer, (not to the main menu, but just signed off on the multiplayer main menu), so I re-connect, go to find match like always, and instead of searching for games it just says "Waiting for party members..." without moving or doing anything. I can get into a private match no problem, I switched to another profile and the other profile works got online but lagged like crazy and went black and all the voices were all high pitched, and my wii froze while playing the normal multiplayer sounds in chipmunk sounding voices, so I was like....wtf? *shuts off wii, turns back on* then I went back to my main profile and its still saying the "waiting for players thing" ...... If someone on here hacked me or w/e the fuck someone did, can you please un-hack me? My ign is PSKJNCABLE, please someone fix this....

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Diehard Swaggy's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Swaggy
    Posts
    939
    Points
    912
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Swaggy
    Posts
    939
    Points
    912
    Gamer IDs

    Gamertag: pG Swarm

    Default

    lol FAIL!

    0 Not allowed! Not allowed!
    swagswagswagswagswagswagswagswagswagswagswagswagsw agswagswagswagswagswagswagswagswagswagswagswagswag swagswagswagswagswagswagswagswagswag

  3. #3
    Diehard xBEASTx's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moving to L.A.
    Posts
    550
    Points
    1,114
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moving to L.A.
    Posts
    550
    Points
    1,114
    Gamer IDs

    PSN ID: xB34STLYS0ULx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/EliteGamers2012

    Default

    Your Internet is fucked. Try resetting/restarting your modem/router.

    0 Not allowed! Not allowed!
    I love AIDS.

  4. #4
    Per Aspera Ad Inferi ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,618
    Points
    8,667
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,618
    Points
    8,667

    Default

    One day I was using codes on gecko and the picture on my tv started to bend and I freaked out and shut off my wii but when I restarted it, it was fine. It's probably just your connection mine does that kind of stuff if I'm downloading something large.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Wii Coder
    ChumLee's Avatar

    Badge

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,386
    Points
    7,609
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    'Murica
    Posts
    5,386
    Points
    7,609
    Gamer IDs

    Gamertag: TERR0Rx9

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/HAXZingTERR0R

    Default

    Yes I banned you from online for being retarded. By any chance was it raining at your house or at all cloudy or is there a possibility that you didn't have perfect internet for 30 seconds?

    0 Not allowed! Not allowed!


  6. #6
    Wii U Section Moderator
    Computer Engineer
    MrOwnership's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    1,435
    Points
    2,862
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    1,435
    Points
    2,862
    Gamer IDs

    Steam ID: MrOwnership Wii Code: MrOwnership

    Default

    if it was his internet then he would not be able to get into private matches either. but it could have been choppy at that moment, reset your router and try again

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,408
    Points
    5,438
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,408
    Points
    5,438
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    Stuff like this happed to me on Black Ops all the time. Its half bad internet and half sorta messed up game disk/ISO.

    0 Not allowed! Not allowed!


  8. #8
    Member SupahTurdle's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    186
    Points
    560
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    186
    Points
    560

    Default

    Okay was really weird, but it seems to be fixed. It wasn't my router cause I'm on my computer posting on here, and the first time I restarted my wii, it gave me the same problem, so I restarted it a third time, and then went into spec ops instead of multiplayer, it said the same party shit for about a minute, then found a match, played a few seconds to confirm it worked, then left (sorry random person who actually wanted to play spec ops >.< ) then I switch back to multiplayer and it said the waiting for party blah blah for a couple seconds then found a match, played a few seconds and quit (was host again sorry random peoples =( ) backed out and tried again, and worked a second time, appears to be fixed, but no it wasn't cloudy or rainy here, I mean its dark outside but that doesn't effect internet sooo yeah this is officially the weirdest thing that ever happened to me since purchasing a wii the xmas it came out o.O I'm just glad I'm not hacked, I'm just a few levels away from being legit 8th prestige =) Thank you for all the sugguestions though =)

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 11:04 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.