Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 56
  1. #1
    Lskip Dont Double Dip
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/lskip13?feature=mhee

    Default [Help] MW3 stuck on Loading Screen...4.3u Wii

    i have been using my Mw3 Iso for a while and it has worked fine but now all of a sudden i get stuck on The loading.. screen does anyone know how to fix this? I have tried looking at youtube tutorials and stuff and nothing has worked. I currently have a 4.3u wii.

    Can someone please give me a link to a tutorial that they used and has worked for them or something because i cant test my mod menu or anything..

    First person that helps me fix this problem i will give my mod menu to (that i made) and yeah so please help

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Wii U Section Moderator
    Computer Engineer
    MrOwnership's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    1,435
    Points
    2,862
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    1,435
    Points
    2,862
    Gamer IDs

    Steam ID: MrOwnership Wii Code: MrOwnership

    Default

    did you change anything in the usb loader that you use? like the ios*

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by MrOwnership; 12-18-2011 at 06:42 AM.

  3. #3
    Lskip Dont Double Dip
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/lskip13?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by MrOwnership View Post
    did you change anything in the usb loader that you use? like the iso
    nah man

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    98
    Points
    479
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    98
    Points
    479

    Default

    Quote Originally Posted by Lskip13 View Post
    i have been using my Mw3 Iso for a while and it has worked fine but now all of a sudden i get stuck on The loading.. screen does anyone know how to fix this? I have tried looking at youtube tutorials and stuff and nothing has worked. I currently have a 4.3u wii.

    Can someone please give me a link to a tutorial that they used and has worked for them or something because i cant test my mod menu or anything..

    First person that helps me fix this problem i will give my mod menu to (that i made) and yeah so please help
    ive had the same problem with black ops what u may want to try is redownload the iso off the disc

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Lskip Dont Double Dip
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/lskip13?feature=mhee

    Default

    Quote Originally Posted by HEADKING212 View Post
    ive had the same problem with black ops what u may want to try is redownload the iso off the disc
    that didnt work i tried that last night.

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Nooblet
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    40
    Points
    66
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    40
    Points
    66
    Gamer IDs

    Gamertag: jimbo Steam ID: jimbo

    Default

    have you changed some of the settings in your loader because that has happened to me before and that was why.

    0 Not allowed! Not allowed!

  7. #7
    Old-Timer
    Peace
    Repulse310's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    981
    Points
    1,751
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    981
    Points
    1,751
    Gamer IDs

    Gamertag: Repulse310

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/Repulse310

    Default

    did you change the iso into a wbfs file with wiibackup manager or wbfs manager??

    0 Not allowed! Not allowed!
    Xbox Gamer-Tag: Repulse310
    Quote Originally Posted by JellyBOB View Post
    i jrew a sircul!!!





  8. #8
    Lskip Dont Double Dip
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    550
    Points
    265

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/lskip13?feature=mhee

    Default

    nah..

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Nooblet rtruth040xx's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    27
    Points
    62
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    27
    Points
    62
    Gamer IDs

    Gamertag: rtruth040xx

    Default

    have same prob mw3 screen wen match starts loads den freeze i burned mine can any1 help me

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    Diehard
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Hell on Earth
    Posts
    583
    Points
    955

    Default

    Try using the iso without any mod menu. If it doesn't work than its your iso. if it does work than your menu is fucked up.

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:38 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.