Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Points
    8
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Points
    8
    Gamer IDs

    Gamertag: Lucas34x

    :3 [HELP] Please help me :'(

    Hello everybody , I have a problem . I have a PAL FR iso (french) and when I try to replace the comon_level_temp_mp.ff trucha signer say : ''replaced file must be equal or smaller than original''
    Where can I find a mw3 pal lobby please ? Thank you very much

    Sorry for my bad english , i'm french

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    V.XVII.XIV Synix's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,655
    Points
    2,314
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,655
    Points
    2,314
    Gamer IDs

    PSN ID: I-Synix-I

    Contact info:

    Kik Username: SynixMods

    Default

    You replaced it with a different file, in trucha signer load black ops, look for COMMON_LEVEL_TEMP_MP.FF NOT ANY OTHER .FF FILES. right click it, click replace and replace it with your Mod Menu.

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Diehard xBEASTx's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moving to L.A.
    Posts
    550
    Points
    1,114
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moving to L.A.
    Posts
    550
    Points
    1,114
    Gamer IDs

    PSN ID: xB34STLYS0ULx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/EliteGamers2012

    Default

    Soit vous avez remplac common_level_temp.ff avec le mode multijoueur un sur accident, ou que vous avez dit trop ou quelque chose et il a grandi aux grands.

    0 Not allowed! Not allowed!
    I love AIDS.

  4. #4
    Guest MITI's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Metz, France
    Posts
    803
    Points
    378
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Metz, France
    Posts
    803
    Points
    378

    Default

    Oui, Nous avons un autre Frenchie,Vous avez besoin d'diter et de s'assurer qu'ils ont la mme taille. Rechercher sur le coin infrieur gauche de la viewer ff et la taille est le droit de l', DJ Jed ou je suis ne spectateur quipe, si vous ne savez pas comment.

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Stand em up
    Knock em down.

    Badge

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    In Yur Closet
    Posts
    1,579
    Points
    2,828
    Gamer IDs

    PSN ID: xRudyCrush Steam ID: rudyypoo

    Default

    If you are talking about a black ops iso tisen you might be replacing that with a zombies mod menu... Which will say that because that e not supposed to be played on multiplayer. If its a zombie mod menu put it here: common_level_temp_zombie.ff... because thats zombies, common_level_temp_mp.ff is multiplayer

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Rudyypoo; 12-18-2011 at 11:51 AM.

  6. #6
    Diehard xBEASTx's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moving to L.A.
    Posts
    550
    Points
    1,114
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moving to L.A.
    Posts
    550
    Points
    1,114
    Gamer IDs

    PSN ID: xB34STLYS0ULx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/EliteGamers2012

    Default

    H BVLPZR, tes-vous simplement jouer la guerre moderne 3 ou tes-vous pour un conduit de et trucs.

    0 Not allowed! Not allowed!
    I love AIDS.

  7. #7
    Nooblet
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Points
    8
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Points
    8
    Gamer IDs

    Gamertag: Lucas34x

    Default

    Thanks for your reply . But Can you speak english please ? Google Traduction is not good , I don't understand your replies .. :/ . It's for a MW3 iso , for Black ops I haven't any problem to put a mod menu in the iso . I haven't modified the Lobby , it's the original unlock everything Lobby of Tlpwnzer . I have this message :
    http: //img831.imageshack.us/img831/4038/problemetrucha.png
    Thank you so much for help me and stop google traduction please , i understand english

    ! I make a space in the adress because i can't post adress now , so you will delete the space between http: and //img !
    Thank you

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by Lucas34x; 12-18-2011 at 12:44 PM.

  8. #8
    Guest MITI's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Metz, France
    Posts
    803
    Points
    378
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Metz, France
    Posts
    803
    Points
    378

    Default

    Hey DJ Jed yeah I am on MW3, lol and Lucas34x it wasn't google, I live in France and my French isn't that good, so give me a break.lol

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Diehard xBEASTx's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moving to L.A.
    Posts
    550
    Points
    1,114
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Moving to L.A.
    Posts
    550
    Points
    1,114
    Gamer IDs

    PSN ID: xB34STLYS0ULx

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/EliteGamers2012

    Default

    That not what i mean, i mean are you guy on conduit 2 as well?

    0 Not allowed! Not allowed!
    I love AIDS.

  10. #10
    Guest MITI's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Metz, France
    Posts
    803
    Points
    378
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Metz, France
    Posts
    803
    Points
    378

    Default

    yeah..lol

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 01:42 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.