Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    Points
    13
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    Points
    13

    Default [HELP] how to put on activators

    hi i have been wondering how to add an activator to a code i have been wondering how to do that for a while and and are looking for some help

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Administrator ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,614
    Points
    8,661
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,614
    Points
    8,661

    Default

    In this fortmat-

    All Weapons Level 31 [BlueSteel]
    2820236A 00008000<--Activator
    08A1C4F8 1E1E1E1E<--Code
    20100004 00000000

    E0000000 80008000<--Ending code line

    Put the activator on the top, then put that bottom sequence as the ending code line.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ellijah; 12-18-2011 at 05:59 PM.

  3. #3
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Go here for button conditionals (get the value of the button you want to activate the code). http://geckocodes.org/index.php?arsenal=2

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 12:16 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.