Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Nooblet
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    Points
    13
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    Points
    13

    Default [HELP] how to put on activators

    hi i have been wondering how to add an activator to a code i have been wondering how to do that for a while and and are looking for some help

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Per Aspera Ad Inferi ellijah's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,622
    Points
    8,674
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5,622
    Points
    8,674

    Default

    In this fortmat-

    All Weapons Level 31 [BlueSteel]
    2820236A 00008000<--Activator
    08A1C4F8 1E1E1E1E<--Code
    20100004 00000000

    E0000000 80008000<--Ending code line

    Put the activator on the top, then put that bottom sequence as the ending code line.

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by ellijah; 12-18-2011 at 04:59 PM.

  3. #3
    just 'round the corner PoptartHunter's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Posts
    4,588
    Points
    8,731

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/PoptartHunterCL

    Default

    Go here for button conditionals (get the value of the button you want to activate the code). http://geckocodes.org/index.php?arsenal=2

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 01:33 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.