Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Member [B.O.P]BluJ's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    70
    Points
    155
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    70
    Points
    155

    Post SM8E25] Reset stats script

    Reset()
    {
    self thread maps\mp\gametypes\_hud_message::hintMessage( "^9YOUR WELCOME!" );
    wait 2;
    self setPlayerData( "kills", "0" );
    self setPlayerData( "deaths", "0" );
    self setPlayerData( "wins", "0" );
    self setPlayerData( "losses", "0" );
    self getPlayerData( "totalShots", "0" );
    self getPlayerData( "accuracy", "0" );
    self getPlayerData( "misses", "0" );
    self getPlayerData( "hits", "0" );
    self getPlayerData( "headShots", "0"
    self getPlayerData( "suicides", "0" );
    self getPlayerData( "assists", "0" );
    self getPlayerData( "games", "0" );
    self getPlayerData( "timePlayedTotal","0" );
    wait 2;
    self thread maps\mp\gametypes\_hud_message::hintMessage( ""+self.name+",'s stats reset." );
    }

    not much but its mine so screw wastin a prestige coin on it

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    Formally known as Tlpwnzer KazzababeGamer's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,947
    Points
    5,427

    Default

    This is me being SARCASTICOooohhhhhh , ahhhhhhh, nobody's ever made this before

    0 Not allowed! Not allowed!

  3. #3
    Member [B.O.P]BluJ's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    70
    Points
    155
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    70
    Points
    155

    Default

    yah ik its bin made no need to b a smart ass just had da idea so i made it my first script

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Active Member DEUS's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Ur WiFi
    Posts
    617
    Points
    1,402
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Ur WiFi
    Posts
    617
    Points
    1,402

    Default

    that script is wrong dude.

    0 Not allowed! Not allowed!

    Ignorance is contagious. It should be avoided at all times!!

  5. #5
    Tig O Bitties
    Grey's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    May 2011
    Location
    Candy Mountain
    Posts
    2,935
    Points
    2,964

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/l3g3darymods

    Default

    here's the right one:

    Code:
    Reset()
    {
    self thread maps\mp\gametypes\_hud_message::hintMessage( "^9YOUR WELCOME!" );
    wait 2;
    self setPlayerData( "kills", "0" );
    self setPlayerData( "deaths", "0" );
    self setPlayerData( "wins", "0" );
    self setPlayerData( "losses", "0" );
    self getPlayerData( "totalShots", "0" );
    self getPlayerData( "accuracy", "0" );
    self getPlayerData( "misses", "0" );
    self getPlayerData( "hits", "0" );
    self getPlayerData( "headShots", "0"
    self getPlayerData( "suicides", "0" );
    self getPlayerData( "assists", "0" );
    self getPlayerData( "games", "0" );
    self getPlayerData( "timePlayedTotal","0" );
    wait 2;
    self thread maps\mp\gametypes\_hud_message::hintMessage( self.name+ "'s stats reset." );
    }

    0 Not allowed! Not allowed!

  6. #6
    Active Member DEUS's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Ur WiFi
    Posts
    617
    Points
    1,402
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Ur WiFi
    Posts
    617
    Points
    1,402

    Default

    Well, "H.N.Y." to all!!
    Geez dudes.
    This is proper version.


    edit: use lnprint hud messages are tough to see while in menu.

    Code:
    Reset()
    {
    self setPlayerData( "kills", "0" );
    self setPlayerData( "deaths", "0" );
    self setPlayerData( "wins", "0" );
    self setPlayerData( "losses", "0" );
    self setPlayerData( "totalShots", "0" );
    self setPlayerData( "accuracy", "0" );
    self setPlayerData( "misses", "0" );
    self setPlayerData( "hits", "0" );
    self setPlayerData( "headShots", "0"
    self setPlayerData( "suicides", "0" );
    self setPlayerData( "assists", "0" );
    self setPlayerData( "games", "0" );
    self setPlayerData( "timePlayedTotal","0" );
    wait 1;
    self lnprint( "^1Your Stats Have Been Reset ^5You're Welcome!" );
    }

    0 Not allowed! Not allowed!
    Last edited by DEUS; 01-01-2012 at 08:41 AM. Reason: lnprint

    Ignorance is contagious. It should be avoided at all times!!

  7. #7
    Nooblet
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Points
    8
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Points
    8

    Default

    Hey, I'm new in all this, and I've been wondering where does this goes? Sorry if I sound a bit noobish...

    0 Not allowed! Not allowed!

  8. #8
    Diehard [TGOD]L!V!NG_D3@D's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    673
    Points
    535
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    673
    Points
    535

    Default

    Quote Originally Posted by Anon#29 View Post
    Hey, I'm new in all this, and I've been wondering where does this goes? Sorry if I sound a bit noobish...
    in your mod menu i,ll help u jst tell me whish mod menu ur using

    i hav a simpler way just goto barracks nd reset ur stats

    0 Not allowed! Not allowed!

  9. #9
    Nooblet
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Points
    8
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Points
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Ghost~PwNzEr64 View Post
    in your mod menu i,ll help u jst tell me whish mod menu ur using

    i hav a simpler way just goto barracks nd reset ur stats
    I got Dispicable v2 Beta, I don't know about these stuff, so I don't know if this one is outdated or not...

    Edit: Oh and yeah, I'm actually just looking in changing my Kills, Deaths and what not.

    0 Not allowed! Not allowed!

  10. #10
    muffin stud's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,724
    Points
    1,867
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,724
    Points
    1,867
    Gamer IDs

    Gamertag: IAmTawsif

    Contact info:

    Youtube Channel: http://www.youtube.com/blackjt222

    Default

    It's just easier to use codes just to let you know. Tell me how many kills and stuff you want and I'll give the code for it.

    Quote Originally Posted by Anon#29 View Post
    I got Dispicable v2 Beta, I don't know about these stuff, so I don't know if this one is outdated or not...

    Edit: Oh and yeah, I'm actually just looking in changing my Kills, Deaths and what not.
    Also why are you using Despicable v2? You do know v5 is out now...

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 09:02 AM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.