Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member WereWolfKiller's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Taco bell
    Posts
    54
    Points
    121
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Taco bell
    Posts
    54
    Points
    121
    Gamer IDs

    Gamertag: Winnerfer Steam ID: 365489

    Default help with not loading with new mod

    ok, i did do mod menus and they worked. black ops. now it feezes with my new mod menu. i use ios 249 v58. i now it sould be 57 but it woult load usbs. it freezes right before the cocter comes in the intro.

    0 Not allowed! Not allowed!
    With Great Codes, Comes great Leakers!


  2. #2
    Member bl00dzz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Camp Randall
    Posts
    301
    Points
    690
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Camp Randall
    Posts
    301
    Points
    690

    Default

    try A different mod menu and see if that one will work... it could be a bug in the menu you are using

    0 Not allowed! Not allowed!


    MW3 Ally Code (URlL) : 2416-2847-3412

  3. #3
    Member WereWolfKiller's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Taco bell
    Posts
    54
    Points
    121
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Taco bell
    Posts
    54
    Points
    121
    Gamer IDs

    Gamertag: Winnerfer Steam ID: 365489

    Default

    i did and both did not work. proply damaged iso.

    0 Not allowed! Not allowed!
    With Great Codes, Comes great Leakers!


  4. #4
    Dr. Zion
    Divine Creationist
    Zion's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,071
    Points
    1,759
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,071
    Points
    1,759
    Gamer IDs

    PSN ID: zionh4x Steam ID: zionh4x

    Default

    man, use the same iso that u used before. its the menu, its not your iso, trust me i had that problem before

    0 Not allowed! Not allowed!
    Divine Creationist [#81]


    I aint ded

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 01:14 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.