Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Warp*M&K<Alpha>'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    -What? Where am I?
    Posts
    464
    Points
    815
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    -What? Where am I?
    Posts
    464
    Points
    815
    Gamer IDs

    Gamertag: None PSN ID: None Steam ID: None

    Question [Question] How to be connected to a game FIRST?

    I was wondering if there were any tips or tricks for being the first to get get connected in a multiplayer match (besides repeatedly mashing down the 'a' button). I am asking this becuase I have a moon jump code that whenever I am host, goes to the first player connected, no matter WHAT. I know this becuase I look at the list of people connecting and if I am not first some other person has it. If I am host and first to connect, I get it.

    Any tips, tricks, or POSSIBLY even a code that can be made to fix(doubt it )

    Or if anyone has a working moonjump, or atleast better then this.

    Also, when I get the moonjump, by being first to connect, I also get my godmode code. When I am not, the other person gets GODMODE and MOONJUMP @_@

    BTW, when someone else gets the moonjump, I can control when and where they jump. If I hold the up-button, they wil jump, not if they do it, and if I move, they move with me, only while moonjumping though. Kind of cool, but I want it for myself. lol

    Here is the code:

    Moon Jump [BoxNinja]
    281FD220 FFF70008
    0489B3B0 44000000
    E0000000 80008000

    ^^^^ From this thread:
    http://www.codeleakers.com/showthrea...on-Jump-Relase

    0 Not allowed! Not allowed!

  2. #2
    ABlackGuy's Avatar

    Badge

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,409
    Points
    5,439
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Yes
    Posts
    4,409
    Points
    5,439
    Gamer IDs

    PSN ID: X_-ABlackGuy-_X

    Default

    You gotta be host. Try having a better connection.

    0 Not allowed! Not allowed!


  3. #3
    Member Warp*M&K<Alpha>'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    -What? Where am I?
    Posts
    464
    Points
    815
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    -What? Where am I?
    Posts
    464
    Points
    815
    Gamer IDs

    Gamertag: None PSN ID: None Steam ID: None

    Default

    Even when I am host, sometimes, other people get it. I know i am host becuase my other host-only cheats work. I don't think it matters about the player slots becuase people from my team and the other team get it. I just start mashing down the a repeatedly as soon as the loading screen says Setting up game... lol

    0 Not allowed! Not allowed!

  4. #4
    Member DaSkull's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    up yo moms pussy
    Posts
    173
    Points
    535
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    up yo moms pussy
    Posts
    173
    Points
    535
    Gamer IDs

    Gamertag: DevilKingSkull

    Default

    add a activator and deactivator
    when your host activate it
    when ur not deactivate it

    0 Not allowed! Not allowed!

  5. #5
    Bot Bot's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2,671
    Points
    7,720

    Default

    If you are host and other people connect before you still it's most likely down to your internet connection.

    0 Not allowed! Not allowed!








  6. #6
    Member Warp*M&K<Alpha>'s Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    -What? Where am I?
    Posts
    464
    Points
    815
         User Info     Contact     Gamer ID
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    -What? Where am I?
    Posts
    464
    Points
    815
    Gamer IDs

    Gamertag: None PSN ID: None Steam ID: None

    Default

    Before the teams are made, which spot is Player Slot 1? Or if that is decided after the teams are picked, where is that? Like the bottom of the list, top, middle, third one from the bottom, ect....

    0 Not allowed! Not allowed!

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -10. The time now is 11:21 PM.
Powered by vBulletin®
Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.